Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AĞBAL, ESNAF VE İŞ ADAMLARI İLE BİRARAYA GELDİ

maliye bakanı naci ağbal,

maliye bakanı naci ağbal, bir dizi ziyaret veincelemelerde bulunmak üzere geldiği aksaray’da esnaf ve iş adamlarıyla biraraya geldi. 

aksaray ticaret ve sanayi odasınca, bir oteldedüzenlenen “ticaret odası, esnaf odaları ve İşadamları ile toplantı”programında katılan bakan ağbal; “”son 16 yılda yüzde 6 büyüyenbir türkiye ekonomisiyle yolumuza devam ediyoruz” dedi.
maliye bakan naci ağbal, türkiye’nin 16 yıllık kazançları ve gelişimi hakkındabilgiler vererek, “türkiye’nin son 16 yılı türkiye’nin hep kazandığı, büyüdüğüyıllar oldu. vatandaş kazandı, daha iyi bir türkiye’de yaşamaya başladıvatandaş. ama bu dönemde ne oldu? Öncelikle güçlü bir siyasi irade teşekkületti. geçmiş dönemde karar alamayan hükümetlerin başarılı olamadıklarınıgördük. siyasi istikrar önemli, gerekli ama diğer taraftan da hükümetinuyguladığı politikaların da çok büyük önemi var. ak parti 16 yıldır bu ülkedeekonomi kapsamında doğru ve güçlü politikalar yaptı. yapısal reformları bu dönemdeyaptık. bugün türkiye ekonomisi bu kadar sağlamsa, bunun en önemlisebeplerinden birisi yapmış olduğumuz yapısal reformlardır. ne oldu? türkiyeekonomisi bu sayede son 16 yılda ciddi anlamda büyüdü. bu büyüme rakamlarınıngezi parkı olayları, 17-25 aralık ve 15 temmuz darbe girişimine rağmengerçekleştirildiğini vurgulayarak, “son 16 yılda yüzde 6 büyüyen birtürkiye ekonomisiyle yolumuza devam ediyoruz. bunlar bizim kazanımlarımız. 2018 yılında da inşallah türkiye yüzde 5 civarında büyüyecek.2018 yılında inşallah ihracatımız 170 milyar dolara çıkacak.

“3.havalimanı türkiye’ye hayırlı uğurlu olsun”

vatandaşların havayolu kullanımının artışına dikkatiçeken maliye bakanı naci ağbal, şunları kaydetti:

“bugün türkiye olarak, sadece türkiye içinde değil,uluslararası alanda takip edilen mega projelere imza atıyoruz. 3. havalimanıtürkiye’ye hayırlı uğurlu olsun. bunlar bizim hayallerimize dahi yetişemezler.bunlar 3. havalimanı’na da karşılar. bunlar 1915 Çanakkale köprüsü’ne de yavuzsultan selim köprüsü’ne de osmangazi köprüsü’ne de karşılar. bunlar, bunu hayaledemedikleri için, yapılan her şeye karşı çıktıkları için ak parti’nin hizmetsiyasetine de yetişemezler. anlattıklarımın önemi, 16 yılda biz bunlarıkazandık. 16 yılda biz bunları kumbaraya attık. 16 yılda türkiye artık adetaçağ değiştirdi. dolayısıyla 24 haziran seçimlerinde inşallah bunları emniyetealacak, devam ettirecek şekilde çaba göstereceğiz” dedi.

haber yaşar k.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

MHP Aksaray İl Başkanı'ndan İttifak
Sıradaki Haber MHP Aksaray İl Başkanı’ndan ittifak bombası: AK Parti-CHP İttifak iddialarına Karataş’tan yanıt!”