Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

95. Yıl Kutlu Olsun

milliyetçihareket partisi (mhp) aksaray

milliyetçihareket partisi (mhp) aksaray İl başkanı av. mustafa ÇÖlkesen’in 29 ekim cumhuriyetbayramı kutlama mesajında;

 ‘’büyük türkmilletinin şanlı ve onurlu mücadelesinin ürünü olan ve millet egemenliğinedayanan cumhuriyet’imizin 95. yılını kutluyor olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

cumhuriyet, her türlü zorluk ve yokluğa rağmen, türkmilleti’nin özünde var olan birlik ve beraberliğin, bağımsızlık ve hürriyetaşkının, muasır medeniyet seviyesine erişmiş güçlü bir türkiye kurma azim vekararlılığının gurur verici eseridir.

cumhuriyet, yanmış, yıkılmış, işgal edilmiş vatan topraklarıüzerinde, mustafa kemal atatürk önderliğinde, türk milletinin yenidendirilişinin ifadesidir.
egemenliğin, kayıtsız şartsız millet iradesine teslim edildiği cumhuriyet;ülkenin her köşesinde eşitlik, özgürlük, barış ve kardeşlik demektir.

İnsan haklarından adalete, eğitimden sağlık hizmetlerinekadar her alanda demokratik, hukukun üstünlüğüne dayanan ve sosyal devletolmanın gereğini yerine getirmiş bir türkiye    demektir.
altyapıdan sanayiye, tarımdan hizmet sektörüne, ulaşımdan iletişime kadar heralanda önemli atılımlar gerçekleştirerek, halkının refah seviyesini yükseltmişbir türkiye demektir.

türkiye cumhuriyeti bundan sonra da muasır medeniyet yolundaemin adımlarla yürümeye devam edecek, benimsediği çağdaş ve evrensel değerlerikararlılıkla koruyarak gelişmiş ülkeler arasında hak ettiği yeri alacaktır. buyolda en büyük güvencemiz atatürk’ün cumhuriyeti emanet ettiği türk gençliğidir.

aziz milletimiz, dün olduğu gibi bugün de birlik veberaberlik içinde yaşamaktan asla vazgeçmeyecek, ülkemizi içten ve dıştankuşatan tehlikeler karşısında dimdik ayakta durmaya devam edecek, bozgunculukisteyenlerin heveslerini boşa çıkarmayı bilecektir.

cumhuriyetimizin 95. gurur yılını kutlarken, başta ulu Öndermustafa kemal atatürk ve aziz silah arkadaşları olmak üzere, bu vatan içincanlarını hiçe saymış şehitlerimiz ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor;birlik ve beraberliğin en güzel şekilde yaşandığı aksaray’lı hemşehrilerimizbaşta olmak üzere bütün türk milleti’nin cumhuriyet bayramını kutluyor,yarınlarımızın çok daha mutlu ve müreffeh olmasını canı gönülden diliyorum”dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Ortaköy Belediye Başkanı Ahmet Koyuncu,
Sıradaki Haber Ortaköy’de Kurban Bayramı Öncesi İlaçlama Çalışmaları Hız Kesmiyor!