Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

7’DEN 70’E HERKESİN GÖNLÜNE GİRECEĞİZ

ak parti belediye başkan

ak parti belediye başkan adayı evren dinçer, seçimçalışmaları kapsamında vatandaşlarla kucaklaşmaya, onların dertlerinisıkıntılarını dinleyip, çözüm üretmeye devam ediyor.

aksaray’ın dört bir köşesinde çalmadık kapı, sıkmadık el,dokunmadık gönül bırakmayan dinçer, mütevaziliği ve samimiyeti ile 7’den 70’eherkesin gönlünü fethediyor.

sabah kahvaltısında kısa hat dolmuş şoförleriyle buluşanbelediye başkan adayı dinçer, “ortak akıl buluşmalarımızda şoförlerimiz ile biraraya geldik. sunulan her hizmetin farkındalığının çözüm odaklı olması geleceğeyönelik daha fazla hizmet üretmek adına bizlere yol gösteriyor. sorunlarıdinledik ve notlarımızı aldık, göreve geldiğimiz andan itibaren en kısa zamandabu sorunların üstesinden gelip sıkıntıları gidereceğiz. davetimize icabet edenve fikirlerini, önerilerini bizlerle paylaşan dolmuş şoförlerimize teşekkürediyorum.”

ak heyetle birlikte memur-sen konfederasyonu sağlık-senyönetimi ile bir araya gelerek seçim çalışmaları ile ilgili bilgiler veren dinçer,sendikaları önemsediklerini ve her zaman işbirliği içerisinde olacaklarınıifade etti. seçim çalışmalarında dinçer’e başarılar dileyen sendika başkanı rıfatkaya ve yönetimi, 31 mart seçimlerinin ülkeye ve aksaray’a hayırlar getirmesinitemenni etti.

ziyaretlerini Çift kartal değirmen makinaları sanayisindesürdüren başkan adayı dinçer, fabrika sahibi semih saatçioğlu ile fikiralışverişinde bulundu. sanayi ve ticaret faaliyetlerini destekleyen bir yönetimanlayışı sergileyeceklerini vurgulayan dinçer fabrikayı gezerek işçilerin istekve taleplerini dinledi.

zaman, mekan ve saat gözetmeksizin ziyaretlerini sürdürenbaşkan adayı dinçer, nakkaş mahallesinde bir eve misafir oldu. ak parti heyetiningeleceğini öğrenen mahalle sakinlerinin adeta akın ettiği evde vatandaşlarla sohbetedip karşılık görüş alışverişinde bulunan evren dinçer, vatandaşlardan desteklebirlikte dua istedi.

aksaray halkının büyük bir arzuyla, ak parti’nin vatandaşve hizmet odaklı belediyecilik anlayışını devam etmesi gerektiğini gördüklerinibaşkan adayı dinçer, “talip olduğumuz görevin bilincindeyiz ve bu ölçüde güzelşehrimizin her sahasında varız. gönüllere talibiz. halkımız ak parti’nintürkiye genelindeki hizmetlerini çok iyi biliyor. vatandaşlarımız haklı olarakda belediyecilik anlamında aynı nimetlerin devam etmesini arzuluyor. bizlerdehalkımızın bu beklentilerine cevap verebilmek için gece gündüz çalışıyoruz.halkın hizmetkarı olmak için vatandaşlarımızla gönül birlikteliği yapıyoruz. aksaray’ımızahizmet etmek, halkımızın hizmetkarı olmak bizim en büyük mutluluğumuzdur.İnşallah 31 mart mahalli İdareler seçimlerinde vatandaşlarımızın budestekleriyle aksaray’ın ak belediyecilik ile devam etmesini sağlayacağız.allah yar ve yardımcımız olsun” şeklinde konuştu.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

AK Parti'nin Deneyimli İsmi Cengiz
Sıradaki Haber AK Parti Milletvekili Aydoğdu’dan çarpıcı değerlendirme: Türkiye’nin siyasi rekabeti ve demokratik süreçlerine derinlemesine bakış!