Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

31 Mart Seçimleri Öncesi Ak Parti, Sarıyahşi’de Büyük Bir Hareketlilik Yarattı!

Ak Parti Aksaray Teşkilatı

Ak Parti Aksaray Teşkilatı Sarıyahşi ilçesini ziyaret etti. Sarıyahşi halkıyla bir araya gelerek Sarıyahşi belediye başkan adayı Fatih Ünsal’ın Seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi.

31 Mart 2024 mahalli idareler seçimlerinin yaklaşmasıyla birlikte partilerde hareketlilik başladı. Ak Parti teşkilatı ilçe ziyaretlerinde bulunarak hem seçim ofislerini ziyaret ediyor hem de ilçe halkıyla bir araya gelmeye devam ediyor.
Ak Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, Milletvekili Hüseyin Altınsoy, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk, İlçe Başkanı Alim Erarslan ve teşkilat üyelerinden oluşan heyet Sarıyahşi ilçesini ziyaret eden isimler oldu.
“Durmak yok yola devam” mottosuyla seçim çalışmalarını hızlandıran Ak Parti heyeti, ilçe belediye başkan adayları ile bir araya gelerek seçimlere yönelik halkın nabzını yokluyor. Sarıyahşi halkı tarafından yoğun ilgi ile karşılanan Ak Parti heyeti, onlarla bir süre sohbet etti.
Sarıyahşi ilçe halkı tarafından yoğun ilgi ile karşılanan Ak Parti heyeti, yaklaşan yerel seçimlere yönelik halkın nabzını yokladı. Sarıyahşi belediye başkan adayı olan Fatih Ünsal’ın seçim ofisinin açılışını gerçekleştiren AK parti heyeti, ofisin hayırlı olması temennisinde bulundu.
Sarıyahşi halkının yeniden Fatih Ünsal demesiyle birlikte Ak Parti heyeti Sarıyahşi halkının desteklerine yönelik teşekkürlerini sundu.
Haber: Fatma Altınok