Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

30 AĞUSTOS HEPİMİZ İÇİN BİR İFTİHAR VESİLESİDİR

ak parti İl başkanı

ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy, 30 ağustoszafer bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda “30 ağustos hepimiz için bir iftiharvesilesidir” dedi.

İl başkanı altınsoy, mesajında 30 ağustos1922’nin istiklal mücadelesinin zaferle tamamlandığı tarih olduğunu, işgalcigüçler karşısında verilen destansı mücadele nihayetinde türkiye cumhuriyeti’ninvücut bulduğunu ifade etti.

altınsoy “Ülkemizi parçalamak isteyenlermilletimizin direnişi karşısında çaresiz kalmışlardır. bugün de ülkemizin herköşesinde refah ve huzur ikliminin hâkim olması için milletçe birbirimizekenetleniyor, istiklalimizi, cumhuriyetimizi ve demokrasimizi tehdit eden bütünşer odakları karşısında azim ve kararlılıkla mücadele ediyoruz. herkes eminolsun ki, ülkemizin birlik ve bütünlüğüne kastetmek isteyen güçler, devletimizibütün azamet ve kudretiyle daima karşılarında bulacaktır. türkiye cumhuriyeti’nidarbe teşebbüsleriyle ve terörle zayıf düşürmeye çalışangüç odakları emellerine asla ulaşamayacak. millet-devlet kenetlenmesikarşısında mutlaka hezimete uğrayacaklardır. 30 ağustos bizim için çok özel biranlam ve öneme sahiptir. hepimiz için bir iftihar vesilesidir. türk silahlı kuvvetlerimizinkahraman mensuplarının ve bütün vatandaşlarımızın 30 ağustos zafer bayramınıkutluyorum. bu zaferi bize armağan eden istiklal mücadelemizin bütünkahramanlarını, şehit ve gazilerimizi şükranla yâdediyorum” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

MHP Aksaray İl Başkanı'ndan İttifak
Sıradaki Haber MHP Aksaray İl Başkanı’ndan ittifak bombası: AK Parti-CHP İttifak iddialarına Karataş’tan yanıt!”