Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

30 AĞUSTOS BİR ZAFERİN TARİHİDİR

ak parti aksaray milletvekili

ak parti aksaray milletvekili İlknur İnceöz, “30 ağustosbaşkomutanlık meydan muharebesi, necip milletimizin cennet vatanına ölümünesahip çıktığının kanıtıdır”dedi.

İnceöz, “26 ağustos 1922 sabahı başlayan büyük taarruz veardından gerçekleştirilen 30 ağustos başkomutanlık meydan muharebesi, necipmilletimizin ne pahasına olursa olsun cennet vatanına ölümüne sahip çıktığınınkanıtıdır. necip milletimiz, tüm imkansızlıklara rağmen, milli ve manevideğerlerini canı pahasına korumasını bilmiş, istiklalini çiğnetmemiş;istikbaline sahip çıkmıştır.” değerlendirmesinde bulundu.

30 ağustos zaferinin yok olması beklenen bir milletinyeniden dirilişinin destanı olduğunu vurgulayan İnceöz, şunları söyledi:

“dün olduğu gibi bugün de yarın da aziz milletimizinkaderine yalnızca kendisinin yön vereceğinin ispatıdır aynı zamanda. nitekim 15temmuz hain fetÖ darbe girişiminde milletimizin gösterdiği dik duruş 30 ağustosruhunun canlı tezahürüdür. ben 96 yıl önceki ruh ve şuurla bugün de vazife vesorumluluklarını yüksek bir görev bilinciyle yerine getiren türk silahlıkuvvetlerimize, güvenlik güçlerimize, her türlü terör örgütüyle mücadelesindekiüstün fedakarlıklarından dolayı şükranlarımı sunuyorum.

30 ağustos zaferi’nin 96. yıl dönümü vesilesiyle baştacumhuriyetimizin kurucusu gazi mustafa kemal atatürk ve silah arkadaşları olmaküzere; vatanımız için ‘ya İstiklal ya ölüm’ diyen tüm kahraman şehitlerimizirahmetle; gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.” dedi.

haber yaşar karatay

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Birlik ve Beraberlik Rüzgarı: Aksaray
Sıradaki Haber Yiğit Bozkurtlar bayramda bir arada: MHP’den duygusal ziyaret