Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

24 HAZİRAN TÜRKİYE’NİN KADERİ

ak parti grup başkanvekili

ak parti grup başkanvekili ve aksaray milletvekili İlknurİnceöz 24 haziran seçim çalışmaları kapsamında sultanhanı ilçesini ziyaretederek ilçe esnaflarını ziyaret etti. İnceöz, İftar yemeğinde sultanhanı akparti ilçe teşkilatı ve muhtarlar ile birlikte bir araya geldi. İftar yemeğininardından sultanhanı ilçesine yeni yapılan alaaddin keykubat camiisini ziyaretederek incelemelerde bulundu.

İftar programında konuşma yapan ak parti grupbaşkanvekili ve aksaray milletvekili İlknur İnceöz; “bugün sultanhanı’nda epeycebir esnaf ziyaret ettik ve daha sonra yine tekrar geleceğiz. bugüne kadaryapmış olduğu çalışmalardan dolayı belediye başkanımız fahri solak’a ve onunlabirlikte çalışılan tüm ekip arkadaşlarına yürekten teşekkür ediyorum.Şubilinmeli ki; bir yerde başarı varsa ekip çalışmasıdır.sevgili başkanımız sultanhanı’nınneye ihtiyacı varsa aldı bize getirdi. Şuraya gideceğim bunu yapacağım dedi.Şurada bu proje var dedi. allah için bizde bu projelere destek verdik.

bir şehrin belediye başkanı bir ilçenin belediye başkanıya da muhtar ne ise oranın başı çok önemlidir. oranın el eminidir. el eminkişisi sorunları almak nakletmek konusundaki yetkili kişidir. başkanın dahaönce saydığı sultanhanı’nın hastanesinden, yolundan, eğitiminden, ulaşımındanve hepsinden daha önemli olan sultanhanı halkının bizden beklediği bir şeyvardı. “sultanhanı ne zaman ilçe olacak” sevgili başkanım bize söylediğinde dedim ki; türkiye’de bir yer ilçeolursa emin ol ki bu yer sultanhanı olacaktır dedik. allah’ın izniyle o sözümüzübiraz evvel söylediğim şekilde 15 temmuz darbe girişiminden sonra gerçektentürkiye’de iki yer ilçe oldu.bunlardan bir tanesi sultanhanı bizlersultanhanı’nın ilçe olmasına o kadar çok yürekten inandık. İlçeliyi çok hakediyordu. 10.000 in üzerinde nüfusu vardı. yol kenarında bulunduğu konumürettiği ekonomi itibariyle sultanhanı ilçeliyi sonuna kadar hak ediyordu.  sultanhanı doğalgaz depolama tesisi yakınındaolmasıve turizm anlamında ev sahipliği yapıyor. Önümüzdeki dönemde de İnşallahbelediye başkanımızla beraber güzel hizmetler etmeyi ve hizmetleri sizlerlepaylaşmaya onur duyacağımızı özellikle belirtmek istiyorum.

entegre hastanemizi yaparken ilçe olması gerekiyordediler. İlçe olmayan beldelere vermiyorlardı. bakanlığın öyle bir politikasıvardı ama biz onu da açtık ilçe olmadan önce ve daha sonra ilçe olduk. hastaneproblemini öyle çözdük tersten giderek. bu anlamda sultanhanı’nın bize verdiğidesteklerden dolayı gerek 7 haziran’daki duruşu ki ve bence çok önemli ve odönemde sultanhanı türkiye genelinde almış olduğu oy oranının üstünde birdestek verdi. bunu 1 kasımda da daha çok yükseltti. vermiş oldukları destektendolayı hepsine teşekkür ediyorum. bütün yaptığımız işler ve yapacağımız işlerlesultanhanı çok önemlidir. sultanhanı aksaray’ımızın ve orta anadolu’da güzidebir turistlik yerdir. halı dokuması ile ünlü bir markadır. İlçe olmaya da devamedecektir ve üniversitemize biz okulu açtırırken bütün bunları düşündük. sultanhanıgelişmeye ve değişmeye ülkemizin yaşadığı o ekonomik büyümeden de payını almayadevam edecektir diyorum. ben burada bulunan tüm teşkilat mensuplarımıza sandıkbaşında görev yapacak tüm kardeşlerimize önümüzdeki 24 haziran’a kadar olansürede çalışacak tüm gönül dostlarıma şimdiden yürekten teşekkür ediyorum.bugüne kadar gittiğimiz her seçimin çok önemliydi. ancak bu seçimsultanhanı’nınkader seçimi, aksaray’ınkader seçimi, türkiye’nin kaderseçimidir.

parlamenter rejimden çıktığımız ve ilk kezcumhurbaşkanlığı hükümet sistemine adım attığımız, atacağımız ve artıktürkiye’de darbe ve muhtıraların vesayet odaklarının zihniyetlerini milletiradesiyle bertaraf edilecek. yeni bir dönemin kapılarını aralayacak bir seçimolacaktır. bütün kırgınlıklarımızı bütün eksiklerimizi bir tarafa bırakarak, ülkemizinbirlik ve beraberliğine ve coğrafyamıza birlik beraberlik içerisinde omuz omuzaülkemizin kaderi ve coğrafyamızın kaderi için omuz omuza çalışmak durumundayız.İlk kez cumhur ittifakıyla seçime gidiyoruz. seçim sistemimizde bu anlamda dadeğişti. onun dışında sayıncumhurbaşkanımızı genel başkanımızı ve liderimiziseçmekle beraber aynı zamanda onun elini güçlü tutacak parlamento’da seçmekdurumundayız. aksaray’dan eksiksiz gitmemiz lazım değerli kardeşlerim. 4-0olması bunun için önemli. 4 vekilimizin eksiksiz gitmesi ve ak partili olmasıgerekli altını çizerek söylüyorum çok çok önemlidir. onun için sizlerden ricamönümüzde kalan gün sayısı kadar yoğun bir şekilde çalışmalarımıza devam edelim.İnşallah sultanhanı’mızda kırmış olduğu rekorların üzerinde bir oy çıkarmasını temenniediyorum. rabbim beraberliğimizi daim kılsın. ramazanınız mübarek olsun. Şimdidenramazan bayramınızda mübarek olsun diyorum” dedi.

haber vedat t.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı
Sıradaki Haber Milletvekili Altınsoy; “FETÖ elebaşı, sahiplerinin kucağında can verdi”