Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

24 HAZİRAN ŞAHLANAN TÜRKİYE İÇİN YENİ BİR BAŞLANGIÇTIR

ak parti grup başkanvekili

ak parti grup başkanvekili ve aksaray milletvekiliİnceöz; “24 haziran seçim sonuçları şahlanan türkiye için artık yeni birbaşlangıçtır” dedi.

ak parti grup başkanvekili ve aksaray milletvekili İlknurİnceöz 24 haziran cumhurbaşkanlığı ve 27. dönem milletvekili seçimleriyleilgili olarak yapmış olduğu açıklamasında; “yüzde 87`lik bir katılım oranı ileseçime katılarak seçimi adeta bir demokrasi şölenine çeviren aksaraylıhemşerilerimize sayın cumhurbaşkanımıza verdikleri destekten dolayı teşekkürediyorum” dedi.

İnceöz; “bütün operasyonlara, kumpaslara, kara propagandave saldırılara rağmen cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan 26 milyondan fazlaoy almış ve en yakın rakibine 10 milyondan fazla fark atarak cumhurbaşkanlığıhükümet sisteminin ilk başkanı olmuştur.

milletimizin yarısından fazlasının teveccühüyle türkiyecumhuriyeti`nin ilk başkanı seçilen recep tayyip erdoğan’ın liderliğindeaksaray’ımıza, ülkemize ve milletimize yapacağımız hizmetlerde yeni bir dönemegiriyoruz.

Ülkemizin ve aksaray`ımızın şahlanışına imza atacağımızyeni dönem, türkiye’nin her alanda sıçrama dönemi olacağı gibi aksaray`ımızdabaşlattığımız projelerin ve atılımların da hızla tamamlanacağı bir dönemolacaktır. 

dün darbecilerin tanklarını, toplarını, uçaklarını,helikopterlerini, silahlarını milli iradesiyle durduran aziz milletimiz 24haziran`da istiklaline, istikbaline ve istikrarına sahip çıkmıştır. 15temmuz’da, cumhurbaşkanı erdoğan için fetÖ’nün eli silahlı teröristlerine karşıgöğsünü siper eden milletimiz,  sandıktason sözü söyledi.

bu seçimin galibi demokrasidir, milli iradedir,milletimizin bizatihi kendisidir. rekor bir katılım oranı ile hangi partiye oyvermiş olursa olsun sandığa giderek demokratik hakkını kullanan tümhemşerilerime teşekkür ediyoruz.

sandıklarda teccelli eden millet iradesi başımızıntacıdır, “son karar milletimizindir” diyerek çıktığımızı bu yolda eksiklerimizitamamlayarak ilk günkü heyecanla birlik, beraberlik ve bolluk içinde yolumuzadevam edeceğiz.

türkiye 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine yeni sistem veyeni sistemin ilk cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan ile büyüyerek, güçlenerekyoluna güven ve istikrarla devam edecektir.

türkiye, artık darbelerin olmayacağı, milli iradenin süreklihakim kılınacağı yeni bir döneme merhaba dedi. Ülkemizin gelecek 100 yılınışekillenmesine vesile olan 24 haziran seçimlerinde cumhurbaşkanımıza vepartimize destek veren tüm hemşerilerimize yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

haber yaşar k.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Ak Parti İl Başkanı
Sıradaki Haber İl Başkanı Aktürk, Her Hafta Vatandaşlarla Buluşuyor: Sorunlara Çözüm Aranıyor!