Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

19 MAYIS CUMHURİYETİMİZİN, GENÇLERİMİZİN OMUZLARINDA YÜKSELECEĞİNİN SİMGESİDİR

ak parti merkez İlçe

ak parti merkez İlçe başkanı hamza aktürk 19 mayıs atatürk´ü anma, gençlik ve spor bayramı dolayısıyla yayınladığımesajda; “19 mayıs cumhuriyetimizin, gençlerimizin omuzlarında yükseleceğininsimgesidir. sizlerin türk milletinin bir bireyi olmanın verdiği gururla,sorumluluklarınızı yerine getirmek, ülkeniz yönünden en iyisini yapmak içinhiçbir özveriden kaçınmayacağınıza inancımız sonsuzdur”dedi.

aktürk, “gazi mustafa kemal atatürk’ün, istiklal mücadelemizinmeşalesini tutuşturmak için samsun’a ayak bastığı 19 mayıs günü, millihafızamız için çok önemli bir gündür.tarih boyunca kurduğu devletler vemedeniyetlerle insanlığa hizmet eden milletimizin özgürlüğü ve bağımsızlığıiçin samsun’dan başlatılan mücadeleye en çok istikbalimizin teminatıgençlerimiz sahip çıkmıştır ve çıkmaya devam edeceklerdir.İstiklalmücadelemizin sembolü olan bu günün, gençlik ve spor bayramı olarak ilanedilmesi son derece anlamlıdır. zira istiklal şuuruyla yetişmiş olangençlerimiz, istikbalimizin de sembolü ve güvencesidir. bu bakımdan, bizler,gençlerimizi el üstünde tutuyor, gençlerimize çok daha kalkınmış, çok dahademokratik, çok daha özgür bir ülke bırakmak için var gücümüzleçalışıyoruz.gençlerimizin yüzlerindeki ışıkta, gözlerindeki pırıltıdatürkiye’mizin aydınlık geleceğini görüyoruz.vatanımızın bölünmez bütünlüğü vebağımsızlık yolunda milli mücadeleyi büyük bir azim ve kararlılıkla sürdürenmilletimiz, birbirine kenetlenerek büyük bir diriliş gerçekleştirmiştir. 19mayıs cumhuriyetimizin, gençlerimizin omuzlarında yükseleceğinin simgesidir.sizlerin türk milletinin bir bireyi olmanın verdiği gururla, sorumluluklarınızıyerine getirmek, ülkeniz yönünden en iyisini yapmak için hiçbir özveridenkaçınmayacağınıza inancımız sonsuzdur. her geçen gün artan eğitim seviyeleri, gelişenvizyonları ve siyasetimizde artan etkinlikleriyle gençlerimiz ülkemizin enbüyük teminatıdır.

bu anlamlı günde tek yürek olan gençlerimiz ile daha yürüyecek çokyolumuzun olduğunu belirterek, bütün gençlerimizin bayramını kutluyor, kurtuluşsavaşı’nın tüm kahramanlarını şehitlerimizi, gazilerimizi saygı ve minnetleanıyorum”dedi.

habermerkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı
Sıradaki Haber Sercan Belgemen’den sert tepki: “Öcalan’ın Meclis’e çıkartılması asla kabul edilemez!”