Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

16 YILDA DEV PROJELER

ak parti aksaray milletvekili

ak parti aksaray milletvekili İlknur İnceöz, 2002-2018yılları arasında ak parti hükümetinin aksaray geneline yaptığı yatırımların 11 milyartl lira olduğunu dile getirdi.

aksaray’a son 16 senede, eğitimden sağlığa, tarımdanenerjiye, orman ve su işlerinden toplu konuta, “toplam 11 milyar lira”yatırım yapıldığını bildiren İnceöz, bu çalışmalar kapsamında, bin 798 yenidersliğin yapıldığını, ihtiyaç sahibi öğrencilere “36 trilyon” eğitimdesteği verdiklerini de söyledi. 

ak parti aksaray milletvekili İlknur İnceöz, aksaray’aüniversitenin, ak parti döneminde getirildiğini, 8 bin 121 kişi kapasiteliyükseköğrenim yurdunun açıldığını, 400 yataklı aksaray devlet hastanesi’nin dearalarında olduğu 7’si hastaneden oluşan 23 sağlık tesisi kazandırdıklarını dadile getirdi. 

devlet hastanesinin, 200 yataklı ek bina yapılarakbüyütüldüğünü söyleyen İnceöz, aksaray’da 4 bin 840 konut uygulamasını hayatageçirdiklerini aktardı. ayrıca  tokİ tarafından aksaray sanayi sitesi’nde, küçük sanayi sitesi esnafı için bin 620adet dükkan yapılacağını bildiren İnceöz, ulaşımda ise 17 kilometre olanbölünmüş yol uzunluğunun, 191 kilometre daha eklenerek 208 kilometreyeulaştırıldığını ifade etti.

ak parti aksaray milletvekili İlknur İnceöz, aksarayÇevre yolu’nun da proje çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “hızlıtren, ‘aksaray’ın da hakkıdır’ dedik. aksaray-ulukışla hızlı tren bağlantıyolu, yatırım programına alındı. kırıkkale, kırşehir, aksaray, niğde hızlı trenprojemizle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. yaklaşık 7 milyar liralıkmaliyeti olan projeyi de 2023 yılında tamamlamayı hedefliyoruz.

İnceöz, uzun uğraşlar ve ısrarlı çalışmalarla aksaray’atıp fakültesi kurulma hayalini gerçek yaparak 2015 yılında resmi olarak kurmuşbulunmaktayız.  tıp fakültesi’ne sahipolmanın avantajını ve gururunu ak parti hükümeti olarak yaşıyoruz” dedi.

başta bu yatırımları ilimize kazandıran cumhurbaşkanımızve ak partinin genel başkanı recep tayyip erdoğan’a teşekkür ediyorum. aksaraydaha ileri daha refaha yükseltmek için elimizden gelenin fazlasını sarfedebilmenin bilinciyle daha fazla çalışıyoruz” dedi. 

haber vedat t.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

AK Parti Milletvekili Hüseyin Altınsoy,
Sıradaki Haber AK Parti Milletvekili Pazartesi Semt Pazarını Ziyaret Etti!