Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

100. YILDÖNÜMÜNÜ COŞKUYLA KUTLUYORUZ

mhpaksaray İl başkanı av. mustafa Çölkesen’in 19 mayıs atatürk’ü anma

mhpaksaray İl başkanı av. mustafa Çölkesen’in 19 mayıs atatürk’ü anma gençlik vespor bayramı vesilesiyle yaptığı açıklamada; 

“anadolu’nun dört biryandan işgal edildiği bir dönemde mustafa kemal atatürk’ün işgal altındaki vatantopraklarımızı kurtarmak ve bağımsızlığımızı ilan etmek adına samsun’a ayakbastığı ve kurtuluş mücadelesini başlattığı 19 mayıs 1919’un 100. yıldönümünübüyük bir coşku ve gururla kutluyoruz.

büyüksıkıntılar ve yokluklar içerisinde, büyük bedeller ödenerek fedakârlıklarlakurulan türkiye cumhuriyeti, gençlerimize emanet edilmiştir.

“geleceğimiz,umudumuz değerli gençler; cumhuriyetin sağladığı kazanımların bilincindeolarak, türkiye’nin uygarlık yolunda duraksamadan ilerleyebilmesinin en büyükgüvencesisiniz. büyük Önder mustafa kemal atatürk, 19 mayıs’ı geleceğimiz veumudumuz olan siz gençliğe armağan etmiştir. bu değerli emaneti yaşatmak vesonsuza kadar korumak, gelecek nesillere en iyi şekilde aktarmak, en baştagelen görev ve sorumluluğunuzdur.

 bu duygu ve düşüncelerle, baştacumhuriyetimizin kurucusu gazi mustafa kemal atatürk’ü, silah arkadaşlarını, buvatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal edengazilerimizi, rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, gençlerimizin ve milletimizinbayramını kutluyorum” dedi.

habermerkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Aksaray’a gelen Önceki
Sıradaki Haber AK Parti Aksaray il teşkilatında coşkulu buluşma: Hulusi Akar teşkilatla bir araya geldi