Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Kumbuzoğlu, “Hizmetlerimizin daha da güzel ve kaliteli olması için birlikte çalışacağız”

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, vatandaşlarla sık sık bir araya geliyor. Valiler Kararnamesi Cumhurbaşkanlığı imzasıyla göreve başlamasından kısa bir süre geçmesine rağmen Vali Kumbuzoğlu, Aksaray halkının gönüllerini kazandı.

Vali Kumbuzoğlu, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret ederek burada hem hasta ve hasta yakınlarını ziyaret etti hem de incelemelerde bulundu. Vali Kumbuzoğlu, “Hizmetlerimizin daha da güzel ve kaliteli olması için birlikte çalışacağız.” dedi.

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören hastalarla ve refakatçi olarak hastaların yanında bulunan yakınları ile bir araya gelerek hasbihal etti. Hasta ve hasta yakınlarının istek ve şikâyetlerini dinleyen Mehmet Ali Kumbuzoğlu, İl Sağlık Müdürü Dr. Abdullah Güleç ve Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Onur Karaca’dan bilgiler aldı ve incelemelere bulundu. Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu hastane ziyareti ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Eğitim ve Araştırma Hastanemizi ziyaret ederek hasta ve hasta yakını hemşehrilerimizle hasbihalde bulunup ‘geçmiş olsun’ dileklerimizi ilettik. İl Sağlık Müdürümüz ve Başhekimimizden bilgi aldık. Hizmetlerimizin daha da güzel ve kaliteli olması için birlikte çalışacağız.” şeklinde konuştu. Hasta ve hasta yakınları da ziyaretleri ve ilgisi için Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu’na teşekkürlerini sundu.

Haber: Fatma Altınok