Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SAĞLIK HİZMETLERİNİN KALİTESİNE KATKI SUNMAK AMACINDAYIZ

aksarayÜniversitesi (asÜ) rektörü prof.

aksarayÜniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, tıp fakültesi’ndeçalışmaların sorunsuz şekilde ilerlediğini belirtti.

tıpfakültesi dekanı prof. dr. namık Özkan ve başhekim prof. dr. hakan bingöl’üziyaret eden rektör Şahin, çalışmaların son durumu hakkında bilgiler aldı.aksaray’da sağlık sektörüne yönelik verilen hizmetlerin çok daha iyi birnoktaya gelmesi adına titiz şekilde çalıştıklarını ve Üniversite olaraküzerlerine düşen sorumlulukları yerine getirmeye gayret gösterdiklerinibelirten Şahin, gerek akademik, gerekse fiziki olarakbüyüdüklerini vurguladı. yeni hastanenin eksiklerinin de hızla tamamlandığınıve kısa süre içinde taşınmanın gerçekleşeceğini kaydeden asÜ rektörü, “Çalışmalarıntamamına katkı sağlayan herkese çok teşekkür ederiz. sağlık sektörüne yapılanher yatırımın karşılığının olduğunu biliyoruz. bu alanda büyümeyi önemsiyoruz.elimizden gelenin en iyisini yaparak, halkımıza en güzel hizmeti sunmakamacındayız” dedi.

tıpfakültesi dekanı prof. dr. namık Özkan ve başhekim prof. dr. hakan bingöl, sonçalışmalar hakkında rektör Şahin’i bilgilendirdi ve ziyaret, yapılabilecekçalışmaların istişare edilmesiyle tamamlandı.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Sağlık İl Müdürlüğüne bağlı
Sıradaki Haber Ortaköy Devlet Hastanesi Mercek Altında: Hizmet Kalitesi Değerlendirildi!