Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sağlık hizmetlerini yakından takip ediyor

Aksaray Sağlık İl Müdürü

Aksaray Sağlık İl Müdürü Dr. Abdullah Güleç, sağlık yöneticileri ile birlikte Doğantarla Aile Sağlığı Merkezini ve Güzelyurt Ilısu Sağlık Evini ziyaret etti.

Sağlık İl Müdürü Güleç ve beraberindeki heyet Doğantarla ve Güzelyurt Ilısu köylerinde bulunan aile sağlık merkezini ve sağlık evini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Sağlık İl Müdürü Güleç’e Doğantarla ve Ilısu yetkilileri sağlık alanında sunulan hizmeteler hakkında bilgiler verdi.

Aksaray Merkez köylerinde ve ilçelerinde aile sağlık merkezlerine ve sağlık evlerinde verilen hizmetleri yakından takip etmek amacıyla Aksaray Sağlık İl Müdürü Abdullah Güleç ziyarette bulundu. Doğantarla Aile sağlık merkezinde personellerle bir araya gelen Sağlık il Müdürü Güleç personellerden sağlık merkezinde verilen hizmet hakkında bilgiler alarak, istek ve talepleri dinledi.

Sağlık İl Müdürü Güleç ve sağlık yöneticileri Güzelyurt Ilısu köyü Sağlık Evini ziyaret ederek sağlık evinde yürütülen çalışmalar ve sunulan hizmet hakkında görüştü. Sağlık İl Müdürü Güleç sağlık alanında hizmet veren personellerin özverili çalışmalarından ötürü teşekkür ederek görevlerinde başarılar dileğinde bulundu.

Haber: Fatma Altınok