Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kardiyolog Sinan İnci, Profesör oldu

Aksaray Üniversitesi Eğitim Araştırma

Aksaray Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi’nin deneyimli Kalp Hastalıkları Uzmanı Sinan İnci, Profesör unvanı aldı. 2011 yılından bu yana Aksaray’da olan ve 2018 yılında Doçent unvanı alan Sinan İnci, tüm unvanlarını Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden aldı.
Aksaray’ın başarılı ve sevilen doktoru Sinan İnci Profesör unvanı aldı. 2011 yılından bu yana Aksaray’da görev yapan İnci, yaptığı başarılı çalışmalarla adından sıkça söz ettiriyor. 2018 yılında Doçent unvanı alan İnci, Aksaray’da kardiyoloji alanında akla ilk gelen isimlerin başında yer alıyor.

SİNAN İNCİ KİMDİR?
Uzm. Dr. Sinan İnci, Kardiyoloji uzmanı olarak Aksaray Üniversitesi Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi kurumunda görev yapmaktadır.
Tıp Fakültesi: İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi, 2005
Uzmanlık: Kardiyoloji, Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi, 2010

Aksaray Devlet Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Sinan İnci, Sağlık Bakanlığı tarafından Aksaray’da yılın doktoru seçildi.
14 Mart 2015 yılında Tıp Bayramı nedeniyle Sağlık Bakanlığı’nca 81 ilden seçilen yılın doktorları Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun da katıldığı bir programla Çanakkale’de bir araya geldi. Aksaray Devlet Hastanesi Kardiyoloji uzmanı Dr. Sinan İnci, ödülünü Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’ndan aldı. İnci, 2011 yılından bu yana Aksaray’da görev yapmaktadır. Haber: Ağustos GERÇE