Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İl Sağlık Müdürü Güleç, Aksaray Döner Sermaye Muhasebe Hizmetleri Birimini ziyaret etti

Aksaray’ın sağlık hizmetlerinin başındaki

Aksaray’ın sağlık hizmetlerinin başındaki isim olan İl Sağlık Müdürü Dr. Abdullah Güleç, bugün müdürlüğe bağlı Aksaray Döner Sermaye Muhasebe Hizmetleri Birimi’ni ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyaret sırasında yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi alan Dr. Güleç, birimde görev yapan sağlık çalışanları ile de samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

Ziyaret sırasında sağlık çalışanlarının özverili çalışmalarından büyük etkilenen İl Sağlık Müdürü Dr. Abdullah GÜLEÇ, yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkürlerini iletti. Sağlık çalışanlarının emeklerinin, Aksaray halkının sağlığına olan katkısının değerini vurgulayan Dr. Güleç, onlara kolaylıklar diledi ve sağlık hizmetlerindeki başarılarının devamını temenni etti.

Aksaray Döner Sermaye Muhasebe Hizmetleri Birimi’nde görev yapan sağlık çalışanları da İl Sağlık Müdürü’nün ziyaretinden memnuniyetlerini dile getirdi. Dr. Güleç’in yakın ilgisi ve teşekkürleri, onları daha da motive ettiğini belirterek çalışmalarına daha bir azimle devam edeceklerini ifade ettiler.

Haber:  Fatma Altınok