Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

HİZMETTE SINIR YOK

aksaray belediyebaşkanı haluk Şahin

aksaray belediyebaşkanı haluk Şahin yazgı, ak parti aksaray milletvekili İlknur İnceöz ilebirlikte, belediye tarafından yapılmakta olan çalışmaları yerinde inceledi.

başkan yazgı vemilletvekili İnceöz ilk olarak 29 ekimde hizmete açılması hedeflenen aksarayeğitim ve araştırma hastanesine belediye tarafından yapılmakta olan bağlantıyolundaki çalışmaları inceledi.

yeni hastaneye ankarayolundan giriş imkânı sağlayacak olan ve ağaçlı kavşağından başlayıp hastaneyekadar uzanan yeni yolun sıcak asfalt çalışmalarını inceleyen milletvekiliİlknur İnceöz “ aksaray belediye başkanımız sayın haluk Şahin yazgı’yı tebrikediyorum. başkanımız yeni hastanemizin alt yapılarını bitirip yeni yollaraçarak asfaltını attı ve çevre düzenlemelerini yaptı. hükümetimiz ve yerelyönetimimiz ile birlikte Şehrimize çok güzel hizmetler yaptık. bundan sonradaelbirliği içinde aksaray’ımıza hizmet için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

başkan yazgı ve milletvekiliİnceöz daha sonra yeni yapılan aksaray eğitim ve araştırma hastanesine geçti. hastanegirişinde aksaray İl sağlık müdürü dr. cengizhan kılıçarslan ve ekibitarafından karşılanan başkan ve milletvekili hastanenin birçok ünitesindeincelme yaptı. sağlık müdürü kılıçarslan milletvekili İnceöz’e ve başkanyazgı’ya yeni hastane hakkında önemli bilgiler aktardı.

milletvekiliİnceöz  “ belediye başkanımız sayın halukŞahin yazgı , İl sağlık müdürümüz cengizhan kılıçarslan ve hastanepersonellerimiz ile birlikte yakın zamanda faaliyete geçecek olan aksarayeğitim ve araştırma hastanemizi ziyaret ederek, tamamlanan ve yapımı devambölümlerinde incelemelerde bulunduk. yeni hastanemizin  aksaray’ımıza hayırlı uğurlu olmasınıdiliyorum” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Sağlık İl Müdürlüğüne bağlı
Sıradaki Haber Sağlık Hizmetleri Başkanı, Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarını ziyaret etti