Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Halk Sağlığı Hizmetleri tarafından sağlık merkezleri incelendi

Aksaray Sağlık İl Müdürlüğüne

Aksaray Sağlık İl Müdürlüğüne bağlı Halk Sağlığı Hizmetleri tarafından şehir içerisinden faaliyet gösteren sağlık merkezlerine yönelik ziyaretler devam ediyor.

Aksaray Sağlık İl Müdürlüğü tarafından il genelinde sağlık alanında yürütülen çalışmaları takip etmek, kalite ve verimliliği arttırmak amacıyla incelemelerde bulunulma devam ediliyor.

Bu kapsamda Sağlık İl Müdürlüğüne bağlı Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Furkan Maraşlıoğlu, sağlık yöneticiler ile birlikte, Halk Sağlığı Laboratuvarı, Merkez 7 No’lu, Merkez 9 No’lu, Merkez 17 No’lu ve Ömer Kaşif Aile Sağlığı Merkezlerini ziyaret etti.

Şehir içerisindeki sağlık merkezlerine bir dizi ziyaret gerçekleştiren Halk sağlığı hizmetleri başkanı ve sağlık yöneticileri kurumlardaki iş ve işleyiş hakkında bilgiler aldı. İlgili birim ve sorumlularından birimlerdeki yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alan heyet vatandaşlara sağlıklı kaliteli hizmet vermek amacıyla değerlendirmelerde bulundu.

Halk Sağlığı Hizmetleri tarafından gerçekleşen ziyaretlerde sağlık merkezlerinde yürütülen faaliyetlerin takipçisi olunduğu ve sağlık alnında iyileştirmelere gidildiği gözler önüne serildi.

Fatma Altınok