Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eczacılar Odası başkanını seçti

Geçtiğimiz hafta sonu Aksaray-Kırşehir

Geçtiğimiz hafta sonu Aksaray-Kırşehir eczacı odasının 16. Olağan seçimli genel kurulu yapıldı. Oda merkezinde yapılan genel kurul toplantısına  meslek mensupları yoğun katılımla ilgi gösterdiler.

Eczacılar Odası Başkanı Fatih Özçifçi genel kurulda yaptığı konuşmada “ Zorlu bir iki yılı daha geride bıraktık. Pandeminin zirve yaptığı, ilaç yokluklarının zirve yaptığı , 11 ilimizi derinden sarsan asrın felaketi olarak nitelendirdiğimiz 6 şubat depremini hep beraber yaşadık. Bu süreçte görev alan yönetim kurulumuz, denetleme kurulumuz, haysiyet divanı üyelerimize ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen tüm meslektaşlarımıza ve oda çalışanlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Yine aynı heyecan, gayret ve azimle yeni dönemde mesleğimiz ve meslektaşlarımız için çaba sarf etmeye devam edeceğiz.” Dedi.

Pazar günü kurulan sandıkta oylarını kullanan eczacılar tek listenin olduğu genel kurulda Eczacılar Odası yöneticileri şu isimlerden oluştu.

ASİL ÜYELER

FATİH ÖZÇİFÇİ

RAİF AKSAY

HAŞAN HÜSEYİN KAYMAK

MUSTAFA NAIM ANTEP

MUHAMMED FATİHKOÇ

RUKİYE ÇELİK

RECEP HEPBİLDİ

 

DENETLEME KURULU ÜYELERİ

ŞUAYİP SOYSAL

GÜRHANVAZ

ÖMER ATUĞ

BÜYÜK KONGRE DELEGELERİ

FATİH ÖZÇİFÇİ

HASAN BUMİNHAN YAVUZ

SELÇUK KÜRŞAT CAN

RAİF AKSAY

HALİL DURUKAFA

ŞEREF BARAN GENÇ

Genel kuruldan sonra yönetim kendi arasında toplanarak görev dağılımı yapacak. Oda Başkanı Fatih Özçifçi yeniden Oda Başkanı olarak görev yapması bekleniyor. *Ağustos GERÇE