Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BÖLGENİN SAĞLIK MERKEZİ OLACAĞIZ

ak parti İl başkanı

ak parti İl başkanı hüseyin altınsoyberaberindeki İl başkan yardımcıları mustafa yenisan, sinan akpınar ve merkezİlçe başkanı hamza aktürk ile birlikte eğitim ve araştırma hastanesi inşaatalanında incelemelerde bulunup, İl sağlık müdürü uzm. dr. cengizhankılıçaslan’dan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

aksaray ve bölgesine sağlık hizmeti verecek olanyeni eğitim ve araştırma hastanesi inşaat çalışmalarında sona gelindi.Önümüzdeki günlerde sağlık hizmetine açılması planlanan yeni yeni eğitim vearaştırma hastanesi hizmet binası 7 katlı, 1’er kişilik 400 hasta odası,helikopter pisti, yeşil alanı ve otoparkı ile 5 yıldızlı otel konforundaaksaray ve bölge halkına sağlık hizmeti verecek.

ziyaretleri esnasındakonuşan İl başkanı altınsoy, türkiye’nin ak parti iktidarı ile her alandaolduğu gibi sağlık gibi önemli bir alanda da adeta çığır aştığını belirterek,aksaray’daki sağlık alanında da ciddi gelişmelerin yaşandığını söyledi. yeni eğitimve araştırma hastanesi hizmet binasının 307 bin metrekare alanda, 17 binmetrekare inşaat alanı üzerine, 64 bin metrekare kapalı alanın yanı sıra, 7katlı, 1’er kişilik 400 hasta odası, helikopter pisti, yeşil alanı ve otoparkıile 5 yıldızlı otel konforunda hastane olacağını, 200 yataklı ek hizmetbinasınında inşaatının da hızla devam ettiğini aktaran başkanaltınsoy, “ak parti hükümetimiz iktidara geldiği günden bu yana sağlık alanınıçok önemsedi. Çünkü yaşanabilir bir ülke için sağlık son derece önemli. akparti hükümetlerimiz ile öncelikle vatandaşlarımız hastane sıralarındankurtarıldı. akabinde ilaç kuyruklarından vatandaşlarımız kurtarıldı.vatandaşlarımız daha kolay, daha rahat ve daha teknolojik sağlık hizmeti alabilmesiiçin tüm hastanelerimiz teknolojik ekipmanlar ile donatıldı. bugün türkiye’deolduğu gibi aksaray’da da olmaz denilen sağlık hizmetleri hayata geçiyor. artıkvatandaşlarımız kaliteli sağlık hizmetinin yanı sıra, bir telefonla randevualarak istediği saatte giderek muayenesini hiç beklemeden olabiliyor. geçmişyıllara baktığımızda bunlar gerçekten hayal gibiydi. ancak şimdi tüm buhizmetleri vatandaşımıza sunduk. Önümüzdeki günlerde eğitim ve araştırma hastanemizinhizmete açılmasıyla sadece aksaray’a değil, bölgemize sağlık hizmeti vereceğiz.yeni hastanemizin şimdiden ilimize ve bölgemize hayırlı uğurlu olmasınıdiliyorum” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Sağlık İl Müdürlüğüne bağlı
Sıradaki Haber Sağlık Hizmetleri Başkanı, Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarını ziyaret etti