Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da ilçe ve beldelerde sağlık merkezileri incelendi

Aksaray Salık İl Müdürlüğüne

Aksaray Salık İl Müdürlüğüne bağlı Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı tarafından il genelindeki ziyaretler devam ediyor.

Aksaray Sağlık İl Müdürlüğü tarafından il genelinde sağlık alanında verilen hizmetler yakında takip ediliyor. Sağlık alanında verilerin hizmetlerin verimliliğini arttırmak amacıyla gerçekleşen ziyaretlerde sağlık merkezinde işleyişler değerlendiriliyor.

Bu kapsamda, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Furkan Maraşlıoğlu, sağlık yöneticileri ile birlikte, Güzelyurt İlçe Devlet Hastanesi’ni, Güzelyurt Toplum Sağlığı Merkezi’ni, Güzelyurt Aile Sağlığı Merkezi’ni, Selime Aile Sağlığı Merkezi’ni, Sevinçli ve Ilısu Sağlık Evlerini ziyaret etti.

Halk Sağılığı Hizmetleri Başkanı Maraşlıoğlu, ilçelerde ve kasabalarda bulunan sağlık merkezlerinde verilen hizmetler hakkında bilgiler. İlgili birim ve sorumlulardan birimlerde yürütülen iş ve işleyiş hakkında detaylı görüşmeler yapan Başkan Maraşlıoğlu ve yetkililer, hizmetlerin kalitesinin iyileştirilmedi, verimliliğin arttırılması üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Aksaray Sağlık İl Müdürlüğü tarafından gerçekleşen ziyaretlerde sağlık alanında verilen hizmetin takipçisi olundu bir kez daha gözler önüne serilirken vatandaşlara iyi, kaliteli hizmet verilmesi için incelemelerin devam edeceği ön görülüyor.

Fatma Altınok