Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Gülağaç Acil Servisinde yenileme yapıldı

Aksaray İlçe hastanelerini ayağa

Aksaray İlçe hastanelerini ayağa kaldırmak adına yeni bir çalışma başlatılmıştı. Şimdi Gülağaç Devlet hastanesinin acil servisi elden geçirilerek düzenli hale getirildi. Konuya dair yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

“Müdürlüğümüzce ihale işlemleri gerçekleştirilen “Gülağaç İlçe Devlet Hastanesi Acil Servis Düzenlemesi” yapım işi tamamlandı.

Hastanemiz Acil Servisinin genişletilmesi tadilatı/projesi kapsamında, acil servis düzenlemesi, acil servis kapılarının değiştirilmesi, tıbbi ve tehlikeli atık alanı oluşturulması, acil servis gözlem odalarının genişletilmesi, depo alanları ve atıl alanların düzenlenmesi, dış kapı merdivenlerinin yenilenmesi, fotoselli kapı takılması gibi çalışmalarla doktor ve hemşirelerimizin, hastalarımızı takibini kolaylaştıracak hale getirilmesi işlemleri bitirilmiştir. Ayrıca gözlem odalarına oksijen sistemi kurulmuş, hasta bekleme alanı oluşturularak laboratuvarımız daha geniş bir alana kaydırılmış ve böylece yöre halkına ferah bir ortamda daha kaliteli hizmet verilecektir. Emeği geçen sağlık çalışanlarımıza ve tadilat sürecince hoşgörüsü için yöre halkına teşekkür ederiz.”

Haber Avni Kuru