Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da gelenek değişmedi; Takımın sağlık sponsoru belli oldu!

Motolux 68 Aksaray Belediyespor’un 2024-2025 futbol sezonunda sağlık sponsoru yeniden İnova Hastanesi oldu. Kulüp yönetimi, İnova Hastanesi yetkililerine teşekkür ziyaretinde bulundu.

Motolux 68 Aksaray Belediyespor’un

İnova Hastanesi, Motolux 68 Aksaray Belediyespor’un sağlık sponsoru oldu

ŞEHRİMİZİN TAKIMINA SAĞLIK DESTEĞİ YİNE İNOVA HASTANESİ’NDEN

Motolux 68 Aksaray Belediyespor’un 2024-2025 futbol sezonunda sağlık sponsoru yeniden İnova Hastanesi oldu. Kulüp yönetimi, İnova Hastanesi yetkililerine teşekkür ziyaretinde bulundu.

GEÇEN SEZONUN ARDINDAN BİR KEZ DAHA SPONSORLUK ANLAŞMASI

2024-2025 futbol sezonunda şehrimizi Türkiye 2. Ligi’nde temsil edecek olan Motolux 68 Aksaray Belediyespor, sağlık sponsorluğu için İnova Hastanesi ile bir kez daha anlaşma sağladı. Geçtiğimiz sezonlarda da kulübün sağlık sponsoru olan İnova Hastanesi, bu yıl da takıma olan desteğini sürdürüyor. Sponsorluk anlaşmasının ardından, kulüp başkanı Mustafa Alakuş, as başkan Ahmet Kulak ve basın sözcüsü Rafet Altınpınar, İnova Hastanesi sahipleri Dr. Türkcan Coşkun ve Çapan Aktaş ile hastane müdürü Çiğdem Özkan’ı ziyaret etti.

GEÇMİŞTEN BUGÜNE SÜREGELEN DESTEK

İnova Hastanesi, sadece sağlık sponsorluğu ile değil, geçmiş dönemlerde forma sponsorluğu yaparak da Aksarayspor’a destek vermişti. Hastane yetkilileri, her zaman olduğu gibi bu sezon da Aksarayspor’un yanında olmanın gururunu yaşıyor. Ziyarette, kulüp başkanı Mustafa Alakuş ve yöneticiler, İnova Hastanesi yetkililerine teşekkürlerini sunarak Aksarayspor forması hediye etti.

TARAFTARLARDAN VE SPOR KAMUOYUNDAN MEMNUNİYET

İnova Hastanesi’nin bu sezon da Aksarayspor’a sağlık sponsoru olmasından dolayı, spor kamuoyu ve taraftarlar memnuniyetlerini dile getirdi. Hastanenin spora ve sporculara verdiği destek, şehirde büyük takdir topladı.

Hakan Hidayet Deniz

Şehrimizde  düzenlenen 1. Aksaray Sanayi
Sıradaki Haber ATSO Meclis Başkanı Fatih Tekin, Fuarlar, ekonomik kalkınma ve tanıtım için önemlidir