Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Fatma Bilgiç

Filistin ümmetin vazgeçilmez davasıdır

Filistin, Ümmetin onuru, şiarı ve itibarıdır. Filistin’e sıkılmış her kurşun ümmetin bağrına sıkılmıştır. Filistin’de bir Kudüs bir mescidi aksa davası var.

Bu dava şanlı bir davadır. Kudüs Hz Davud’un temeli, Hz Yahya’nın müjdesi, Hz Meryem’in hücresi, Hz İsa’nın beşiği, Hz Muhammed’in miracı, Hz Ömer’in fethi, müminlerin vuslatı, ümmetin vazgeçilmez davasıdır. Filistin bizim temel inanç meselemizdir. İsrail ile Filistin arasında yaşanan mücadele hak ile batıl mücadelesidir.

Bu dava kuru hamaset değil, sadece toprak derdi değil, din iman ve şeref meselesidir. Her bir müminin Filistin’i yürekten dava edinmesi gerekir. Hangi işimiz olursa olsun, aklımızda gönlümüzde Filistin olsun Kudüs olsun. Rabbim Kudüs’ü Hz Ömer’in Selahaddini Eyyubi’nin günlerine dön dersin.

Mart 2009 tarihinde şahsıma ilk köşe yazısı yazdıran konu Filistin’di, o tarihte katil İsrail yine Gazze’yi bombalıyordu, İsrail’e sıkacak kurşunum yoktu, ümmetin masum mazlum evlatlarını savunacak gücüm de yoktu,

Ama ALLAH şahit olsun ki; Ümmetin acısını yüreğimde hissedecek kalbimde İman, elimde kalemim vardı. O tarihten beri köşe yazısı yazmaya devam ediyorum. Her yazara her şaire yazdıran bir dert bir sevda bir dava vardır.

Ne demiş atalar dert söyletir, acı inletir…

Bizim davamız da İlay’ı Kelimetullah Hakikat davasıdır.

Müminin Kaleminden Çıkan Kelam Küffara Oktur,

Dünyada Mazlumları Ağlatan Zalimler Çoktur,

Silahın Yoksa Kaleminde Mi Yok Diyor Mücahit,

Ömür Boyu Yazacağız Allah Buna Olsun Şahit…

Allah yar ve yardımcımız olsun.

Selam ve dua ile.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER