Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gülağaç Ziraat Odasından ihale ilanı

GÜLAĞAÇ ZİRAAT ODASINDAN  

GÜLAĞAÇ ZİRAAT ODASINDAN

       1. Mülkiyeti odamıza ait olan 795 ada 22 parsel üzerinde yer alan net;81,65 m2, bürüt 93,00 m2 olan Zemin Kat Bağımsız Bölüm 1 sayılı taşınmaz satılacaktır.

2. İhale, 6964 sayılı Kanun ve bağlı mevzuatınca kapalı zarf usulü teklif almak ve pazarlık yapmak suretiyle yapılacağından, katılacaklardan istenilen belgeler ile diğer hususlar İdari ve Teknik şartnamelerde belirtilmiş olup, şartnameler ve ekleri mesai saatleri içinde Odamızın Yeni Mahalle Turgut Özal Caddesi No:55 Gülağaç AKSARAY adresinde görülebilecek ve bedelsiz olarak temin edilebilecektir.

3. Teklifler, 15/04/2024 günü saat 09:00‘e kadar Ziraat Odamıza verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta veya kargo vasıtasıyla da gönderilebilir. Tekliflerin ihale saatine kadar İdareye ulaşması gerekir. Posta veya kargoda meydana gelen gecikmeler dikkate alınmaz, gecikmelerden Birliğimiz sorumlu tutulamaz.

4. Odamız; 2886 ve 4734 sayılı yasalara tabi olmayıp, ihaleyi yapıp yapmamakta veya dilediğine dilediği bedel üzerinden verip vermekte veya kısımlara bölerek ihale etmekte veya ihaleyi tamamen iptal etmekte serbesttir.

 

İLGİLİLERE DUYURULUR.

#ilangovtr                                                                                                                       BASIN: ILN02008761

AKSARAY BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN TAŞINMAZ MAL
Sıradaki Haber Aksaray Belediye Başkanlığından taşınmaz mal satış ilanı