Jandarmadan Uyuşturucu Tacirlerine Operasyon
Aksaray İl Jandarma Komutanlığı Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticaretinin önlenmesine yönelik kapsamlı çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre olay; Sultanhanı ilçesi sınırları içerisinde meydana geldi. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Sultanhanı İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar sonucunda, Sultanhanı İlçesi mülki sınırları içerisinde iki kişinin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti yaptığını tespit etti. Yapılan istihbarı ve teknik takip sonucu kimlikleri tespit edilen T.T. ve M.K. isimli şüpheli şahıslara operasyon yapıldı. Yapılan operasyonda şüpheli şahısların üzerinde ve kullandıkları araçta yapılan aramalarda; (30) gram metamfetamin ve (2) adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirildi. Ele geçirilen malzemelere el konularak, şüpheli şahıslar hakkında gerekli adli işlemlere başlatıldı.
Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan açıklamada; Vatandaşlarımızı zehirlemek isteyen zehir tacirlerine karşı titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız devam edilecektir denildi.
Haber; Yaşar KARATAY