AKSARAY’DA 83 BİN ÖĞRENCİ KARNELERİNİ ALDI
Aksaray’da anaokulu,ilkokul, ortaokul ve lisede eğitim gören yaklaşık 83 bin öğrenci karnelerinialarak yaz tatiline girmenin sevincini yaşadı.
Belediye Başkan Vekili Hıfsı Peker, Mehmet Sarrafoğluİlkokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı. Törene İl Milli EğitimMüdür Yardımcısı Hayrullah Alaboyun, Çevre Şehircilik il Müdürü Hüsnü Yıldız, EğitimBir Sen Başkanı Murat Günaydın, Türk Eğitim Sen Aksaray Şube Başkanı Ali Toprak,Milli Eğitim şube Müdürü Murat Görmez, okulidarecileri, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.
Öğrencilerin karnesevincine ortak olan Belediye Başkan Vekili Hıfsı Peker, Mehmet Sarrafoğluİlkokulunda öğrencilere karneleriniteslim etti. Başkan Vekili Hıfsı Peker, yaptığı değerlendirme konuşmasında “Baştabu eğitim öğretim yılında gayret gösteren tüm öğretmen arkadaşlarımızı sevgiliöğrenci kardeşlerimizi çalışmalarından ve başarılarından dolayı tebrikediyorum. Yoğun bir okul dönemi sonunda tatile girecek öğrencilerimizindinlenmeleri oyun oynamaları daha fazla kitap okumaları ve sevdikleriylebirlikte zaman geçirmeleri için bir fırsat olacaktır” ifadelerini kullandı.
Protokol üyeleri, öğrencilere karneleri teslim ederkenAksaray Belediyesi tarafından çocuklara karne hediyesi olarak hikaye kitabı ve çeşitlihediyeler verildi.
Haber Merkezi