Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eskil Belediyespor kazanmayı başardı: 2-1

Bölgesel amatör Lig’de 2023

Bölgesel amatör Lig’de 2023 -2024 futbol sezonunda Aksaray’ı temsil edecek olan takımın belirleneceği bölgesel amatör lig baraj final müsabakası Pazar günü Dağılgan Stadyumu’nda oynandı.

Geçtiğimiz sezon Aksaray’ bölgesel amatör Lig’de temsil eden Eskil Belediyespor ile Aksaray amatör kümede şampiyon olan Ekecik spor arasındaki karşılaşmayı Eskil Belediyespor 2-1 kazanmayı bildi.

Dağılgan Stadyumu’nda oynanan final müsabakasının 5’inci dakikasında Eskil Belediyespor Ali Kale’nin attığı golle 1-0 öne geçti. Ekecik spor 27. dakikada İbrahim Sarıgül’ün attığı golle skoru 1-1 yaptı. Karşılaşmanın 45. dakikasında Eskil Belediyespor‘dan Mehmet Becerir takımını 2-1 öne geçiren golü kaydederek karşılaşmanın ilk yarısını Eskil Belediyespor 2-1 önde tamamladı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Eskil Belediyespor ve Ekecikspor takımlarının da atakların da gol sesi çıkmadı ve karşılaşmayı Eskil Belediyespor 2-1 kazanarak adını 2023 -24 sezonunda Bölgesel amatör Lig’de temsil edecek takım olarak üçüncü defa yazdırdı.

Eskil Belediyespor iki sezondur bölgesel amatör Lig’de Aksaray’ımızı temsil ediyor. Ancak istediği başarıyı bir türlü elde edemiyordu.

Geçtiğimiz sezon oynanan bölgesel amatör lig baraj müsabakasında Eskil Belediyespor, Karadeniz sporu 3-2 mağlup ederek adını Bal’daki temsilci olarak yazdırmayı başarmıştı. Haber: Ağustos GERÇE