Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Aksaray’da Tarihinin En Yüksek Oyunu Alacak

MHP Milletvekili ve Milletvekili

MHP Milletvekili ve Milletvekili adayı Ramazan Kaşlı; Önümüzdeki 21 gün inşallah MHP’nin Aksaray tarihindeki en yüksek oyunu aldığına, alacağına hep birlikte şahitlik edeceğiz. İttifak vekil adaylarını gördüğünüzde sorun yarın ilk tezkerede, askerimizin yurt dışında Afrin’de, Suriye’de  görevlendirilmesinde neye oy verecekler dedi.

 

MHP Aksaray İl Teşkilatı Bayramın 2. günü bayramlaşama programı düzenledi. MHP İl Binasında düzenlenen bayramlaşma programına MHP İl Başkanı Mustafa Çölkesen, Merkez İlçe Başkanı İrfan Çıtak, Kadın Kolları başkanı Nermin Fidan, Ülkü Ocakları Başkanı Muhsin Arslan, Milletvekili ve Adayı Ramazan Kaşlı, MHP Milletvekili adayları Mustafa Zavlak, Çiğdem Er, Fatih Doğan, parti yöneticileri, belediye başkanları ve partililer katıldı.

MHP İl Binasında düzenlenen Ramazan Bayramı bayramlaşma programında konuşan MHP İl Başkanı Av.Mustafa Çölkesen; Bir Ramazan ayını da geride bırakıp yüce Allah’ın hepimize bir hediyesi olan Ramazan bayramına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz dedi.

MHP İl başkanı Av. Mustafa Çölkesen konuşmasının devamında; Hepimizin bildiği gibi bayramlar geleceğe olan umutların tazelendiği hüzünlerin unutulup, mutlulukların yaşandığı karşılıklı sevgilerin ifade edildiği çok özel ve güzel günlerdir. Yeryüzünde felaketlerin sona erdiği, gönül coğrafyamızda huzur iklimin yeşerdiği kimsesizlerin ve yaşlıların yalnız kalmadığı milletçe birlik ve beraberlik içerisinde olacağımız huzur dolu bir bayram yaşanmasını temenni ediyorum dedi.

MHP İl Başkanı Mustafa Çölkesen sözlerine 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan seçimlere değinerek 3 hafta sonra ülkemizde çok önemli bir seçim yaşanacaktır. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray İl teşkilatları olarak hazırız. Cumhur ittifakını ve MHP’ni mecliste daha güçlü bir şekilde temsil edilmesi için çalışacağız. Ben Aksaraylı hemşerilerimizden özellikle Cumhurbaşkanlığı oyunu, adayımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a milletvekilliği oylarını da Milliyetçi Hareket Partisine ülkenin teminatı Devlet Bahçeli’ye vermelerini özellikle temenni ediyorum dedi.

 

MHP İl Başkanı Mustafa Çölkesen sözlerine; Geçtiğimiz günlerde aday listeleri açıklanınca Millet ittifakının adayı Aksaray’da iki patiye hüzün çöktü demişti. Biz kimsenin adayına bakmıyoruz, hüzün asıl o masadadır. Bizim safımız büyük Türk Milleti, tarafımız Büyük Türkiye Cumhuriyeti devletidir diyerek cevap verdi.

Daha sonra konuşma yapan MHP Milletvekili Adayı Mustafa Zavlak; Biz sahaya indik sürecin başladığı günden bu tarafa çok güzel bir teveccüh ile karşılaştık. Halkımız kucakladı, samimileşti, gerçekten bir evlatlarının ne demek olduğunu, bu insanların evlatlarına nasıl sahip çıktığını gösterdiler bize ve guru duyduk dedi.

MHP Milletvekili Adayı Mustafa Zavlak sözlerine; Geçen gün Eskil ilçemizde bir gönül sofrası kurduk çok güzel bir program gerçekleştirdik. Gerçekten Aksaray gibi bir yerde 5 bin kişilik bir organizasyon yaptık ve halkımızla buluştuk. Herkese katılan katılamayan bizlerle olan herkese sonsuz teşekkür etmek istiyorum.   Aksaray’a gelirken bir şey dikkatimi çekti orada diyor ki bir partinin adayı; Biz kazanırsak Aksaray kazanacak! Hayır siz kazanırsanız PKK kazanacak, FETÖ kazanacak, DEAŞKPC  kazanacak diyerek sert sözlerle eleştiride bulunan MHP Milletvekili adayı Mustafa Zavlak; Biz kazanırsak gerçekten millet kazanacak, Türkiye Cumhuriyeti kazanacak, Türkiye Cumhuriyetleri kazanacak, Aksaray kazanacak ve  ilçelerimiz kazanacak diyerek son verdi.

MHP Milletvekili ve 1.sıra adayı Ramazan Kaşlı ise bayramlaşma programında yaptığı konuşmasına Tüm Aksaraylı vatandaşların Ramazan bayramını kutlayarak başladı. MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı sözlerine; MHP’nin 5 yıldır Aksaray’ın en ücra köşelerinde adım atamadığımız köy, kasaba, ilçe ve çarşı merkezinde sokak kalmadığını bütün Aksaray görüyor artık sosyal medya var. İletişim araçları çok gelişti. Şuan itibari ile de Fatih Doğan kardeşimiz Ortaköy’ün en uzak köyünde merkezinde her gün Mustafa Zavlak kardeşim Eskilde, Çiğdem hanımla bende Hasan Dağı’nda hem Ekecik’te   hem Aksaray merkezinde, hem Sarıyahşi’de hem Gülağaç’ta hem Güzelyurt’ta biri var dediler biz hep varız. Milliyetçi Hareket Partisinin üç hilalini Aksaray’ın dört bir köşesinde dalgalandıran sizlerden Allah razı osun sağ olun dedi.

MHP Milletvekili ve Adayı Ramazan Kaşlı; Genel Başkanımızın deyimi ile Partimizin 54 yıllık tarihinde ilk defa kapsamlı ve planlı programlı olarak önce bölge, bölge 9 bölgede başlayan toplantıları 81 ilimizi MHP Meclis gurubu ve merkez yönetim kurulu üyelerimiz il ve ilçe teşkilatlarımızla 922 ilçemizin tamamını ve akabinde beldelerimizle birlikte 2023 köyümüzü anlatma ve aydınlatma, evet karşı taraftaki ittifakının amacının ne olduğunu Cumhur ittifakının ne olduğunu Türkiye2ye anlattık. Akabinde Ahiler adı altında esnaf gezimizi halen devam ettiriyoruz. Komşum nasılsın ziyaretlerimiz, MHP özellikle sorumlu olduğumuz Aksaray seçim bölgesinde 5 yıldır vatandaşlarımızla hem haliz. Her Perşembe meclis Genel Kurulu bittikten sonra Aksaray’da olduğuma, Genel Merkezimizin görevlendirmeleri dışında Aksaray2da geçirdiğime her Cumartesi saat 14:00’de bu teşkilat binamızda vatandaşlarımızla asıl vekil buluşmaları yaptığımıza Aksaray’da Ankara’da şahittir. Biz dokunmuşuz ki bu salon doluyor almıyor dedi.

MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı sözlerine; Vatandaşlarımızla da kalan 21 günde daha sonraki günlerde de bugüne kadar olduğu gibi seçimin sonucu ne olursa olsun biz vatandaşımızın düğününde, cenazesinde, iyi gününde, kötü gününde Aksaraysprumuzun peşinde Aksaray turizminin her alanda  Aksaray’ın tanıtılması için dün nasıl uğraştıysak bugünde yarında el birliği ile gönül birliği ile uğraşacağız. Teşkilat başkanlarım bahsetti bizden ayrılan, bizden savrulan yolunu kaybeden arkadaşların sloganlarından nereye geldiklerinden, biz kendi yolumuza bakıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bu teşkilat binasında bayramlaşacak kimseyi bulamaz Kaşlı dediklerinden geldiğimiz bu noktada partimizin duruşuna Genel Başkanımızın 11 ilde yaptığı mitingin Türkiye’ye ve dünyaya olan etkisi devam edecek inşallah ve son günden bir gün önce Aksaray tarihinde bir ilk olacak 2009’da belediye başkanı adaylığımda geldi liderimiz 2019’da da Sefer Alkan arkadaşımızın adaylığında iki hafta önce Aksaray’ımıza teşrif etmişti. Anacak seçime bir gün kala hem rahmetli başbuğumuz hem Devlet beyimiz hiç gelmemişti. Aksaray’ın önemini Aksaray’da teşkilatlarımızla yan kuruluşlarımızla bütünleşerek yaptığımız beş yıllık çalışmanın neticesinde Genel Başkanımızda Aksaray’dan en az iki milletvekili, zaten Zavlak’ın Eskilden geldiğini 5 bin kişilik Aksaray tarihinde ilk defa merkezimiz dahil ilk defa bir iftar programına Eskil ’linin nasıl böyle coşkulu olduğuna şahit olduk.  50 yıllık bu fırsatı değerlendirecek inşallah Eskil Zavlak’la biz gönlümüzün Çiğdem hanımında olmasından yana inşallah MHP Aksaray2da birinci Parti olacak Cumhur ittifakı 4-0 olacak inşallah, bugüne kadar TBMM’de 5 yıldır hükümet tarafından Cumhurbaşkanımız tarafından getirilen her kanun teklifine ülkemizin yararına ben evet oyu verdim. İlknur Hanım ve Cengiz beyle birlikte karşı ittifakın vekili de hayır verdi. Askerimizin yurt dışına gönderilmesinde, İstanbul sözleşmesine de hayır verdi. Gördüğünüz yerde soracaksınız ilk tezkerede, askerimizin yurt dışında Afrin’de, Suriye’nin 30 km içerisinde, bugün Diyarbakır ilimize giremeyen 793 şehit vererek girdiğimiz ilimiz de Suriye’nin içinde güvenlik güçlerimiz tedbir aldığı bir pozisyondayız.

Karabağ’da Ermeni ordusunu 44 günde yerle bir eden İHA’larımız SİA’larımız Türk meşeli silahlar Ukrayna’da kullanılıyor ifadelerine yer veren MHP Milletvekili Kaşlı; Gezdiğim her toplulukta her yerde anlattım. Şunu söyledim; Önümüzdeki 21 gün inşallah MHP’nin Aksaray tarihindeki en yüksek oyunu aldığına, alacağına hep birlikte şahitlik edeceğiz. Niye bunu söyledim diyen Kaşlı; 2021 yılında teşkilatlarımızla birlikte Genel Merkezimizin geçen yıl yaptığı programı biz bir yıl önce Aksaray genelinde yapmıştık. Bütün İlçelerimizi öncelikle Kaymakamımızı, teşkilatımızı ve ilçenin belediye başkanını Cumhur ittifakı dahilinde hangi partili olursa olsun ziyaret ettik. Daha sonra STK’ları, Oda başkanlarımız ve Muhtarlarımız ile birlikte sohbetler ettik diyerek son verdi. Konuşmaların ardından MHP’ne yeni katılan kişilere rozet takma programı düzenlendi. Rozet takma programının ardından parti binasının katılımcıları almaması nedeni ile Aksaray Ulu Camii önünde bayramlaşma programı etkinliği düzenlendi. MHP vekil adayları, yöneticileri ve partililer toplu bir şekilde Ulu Cami önüne hareket ederek bayramlaşma programını burada gerçekleştirdi.

Haber Avni Kuru