Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Doğan Altılı Masaya Yüklendi

MHP Genel Merkezi tarafından

MHP Genel Merkezi tarafından açıklanan Aksaray milletvekili aday listesinde 4. sırada yer alan Fatih Doğan, hizmet etmek için aday olduğunu açıkladı.

6’lı masaya düşen terörün gölgesini, vatanımızın üstüne düşmemesi için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum diyen MHP Milletvekili Adayı Fatih Doğan, kendini tanıttı.

Doğan, “1989 yılında Aksaray’ın devedamı köyünde doğdum. Aksaray Üniversitesi Harita Mühendisliği bölümünden 2020 yılında mezun oldum. Kendime ait harita ve inşaat üzerine şirketim var. Yaklaşık 12 yıldır bu işle uğraşmam nedeniyle çoğunlukla Ortaköy, Sarıyahşi merkez ve köyleriyle, Aksaray merkez ilçe belde ve köylerinde harita üzerinde çalışmalar yaptım. İşim gereği insanımıza dokunma, tanışma imkanı buldum. Şehrinizin ihtiyaç ve taleplerine vâkıf olduğumu düşündüğüm için kadim ve güzel şehir Aksaray’da Türk siyaseti hayatımın güzide mensubu Milliyetçi Hareket Partisinden tarihle eşdeğer Türk milliyetçiliği çizgisiyle insanımıza hizmet etmek için aday oldum. Teşkilatımız ile koordineli bir şekilde, büyüklerimizin tecrübesi ve yol göstermesi, gençlerin enerjisiyle, bütün aday arkadaşlarımızla omuz omuza bir çalışma yapacağız. Güzel şehrimizin ve insanımızın dertlerine çözüm üretmenin yanı sıra 6’lı masaya düşen terörün gölgesini vatanımızın üstüne düşmemesi için elimizden geleni yapacağıma söz veriyorum.  Ne Mutlu Türk’üm diyene! şeklinde konuştu.

Haber Avni Kuru