Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bu Memleketi Yeniden Dizayn Edeceğiz

Milletvekili Adayı Ali Abbas

Milletvekili Adayı Ali Abbas Ertürk; 15 Mayıs sabahı kollarımızı sıvayacağız çizmelerimizi giyeceğiz. Öyle uzun uzun zafer kutlamaya zamanımız yok bu memleketi yeniden yoluna koymak için, bu memleketi yeniden dizayn etmek için hep birlikte yola koyulacağız dedi.

Millet ittifakı Aksaray’da bayramın ikinci günü 15 Temmuz Milli İrade Meydanında bir araya gelerek bayramlaşma programı düzenledi. Miting havasında düzenlenen bayramlaşma programına; İYİ Parti Milletvekili Adayları, Demokrat Parti Aksaray İl Başkanı Servet Ceylan, Deva Partisi İl Başkanı Şahin Arıbaş, Gelecek Partisi İl Başkanı Gaffur Yıldız, Saadet Partisi İl Başkanı Levent Serdar Şahin, İYİ Parti İl Başkanı Cumali Asal ve CHP İl Başkanı Hacı Ali Keleş, parti yöneticileri, belediye başkanları STK başkanları ve vatandaş katıldı.

15 Temmuz Milli İrade meydanında yüzlerce vatandaşla bir araya gelen millet ittifakı il başkanları birer konuşma yaparak Ramazan bayramı nedeni ile tüm vatandaşların bayramını kutlayarak birer konuşma yaptı. Daha sonra Millet ittifakı vekilleri birer konuşma yaptı.

Millet ittifakı nedeni ile 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28.dönem milletvekilliği seçimlerinde İYİ Partiden 2.sıra milletvekili adayı olan Ali Abbas Ertürk burada yaptığı konuşmada;  Bu bayramdan sonra önümüzde çok önemli bir bayram bizi bekliyor. Çok güzel günler bizi bekliyor. Mutluluk dolu umut dolu bir gelecek bizi bekliyor. Bugün çok sayıda yavrumuz evladımız var. O evlatlarımızın gözüne baktıkça bir siyasetçi olarak bir milletvekili adayı olarak daha çok çalışmamız gerektiğini, daha çok iş yapmamız gerektiğini ve sorumluluğumuzun ne kadar fazla olduğunu bir kez daha derinden yürekten hissediyorum dedi.

İYİ Parti 2. Sıra milletvekili adayı Ali Abbas Ertürk konuşmasına; Bir kere bizim umutsuz olmaya hakkımız yok çünkü yarın bayramını kutlayacağımız ve dünyada ilk defa evlatlarımız için bayram arman eden yüce bir liderimiz var. Onun adı da Mustafa Kemal Atatürk. Ben bu bayrama büyük ailemizle birlikte kutlama fırsatı sunan 6 partinin çok kıymetli il başkanlarına ve parti teşkilatlarına yürekten teşekkür ediyorum. İşte bayramın kucaklanması işte bayramın hoş görüsü burada değerli dostlarım diyerek sözlerine devam eden Milletvekili Adayı Ertürk;  14 Mayıs gecesi ve 15 Mayıs sabahı ile başlayan bir yolculuğa çıkıyoruz. 14 Mayısta bu meydanları dolduracağız ifadelerine yer veren Ertürk; 14 Mayısta zaferimizi kutlayacağız ama o kutlama o gece bitmeyecek 15 Mayıs sabahı kollarımızı sıvayacağız çizmelerimizi giyeceğiz. Öyle uzun uzun zafer kutlamaya zamanımız yok bu memleketi yeniden yoluna koymak için, bu memleketi yeniden dizayn etmek için hep birlikte yola koyulacağız. Hep birlikte, bu meydandaki 6 siyasi partinin her bir ferdinden şunun sözünü istiyorum. 15 Mayıstan sonra bir kişi bile azalmayacağız. Ama kartopu gibi büyüyerek devam edeceğiz. Çünkü 15 Mayıstan sonra bu memleketi düzeltmek için bizim çok sayıda vatansevere ihtiyacımız olacak. Çok sayıda dedi.

Milletvekili adayı Ali Abbas Ertürk sözlerine; Ben bu vesile ile 14 Mayıs Demokrasi Hürriyet Bayramınızı kutluyorum şimdiden 14 Mayıs bizim Misakı Milli Bayramımız olacak.14 Mayıs bizim kevgire çeviren sınırlarımızı yeniden misakı milli seviyesine çekme bayramımız olacak.14 Mayıs bizim anlı şanlı Türk bayrağımızın göklerde başı dik dalgalandığı bir bayram olacak. 14 Mayıs bizim Cumhuriyetimizin yüce ilkelerini şaha kaktığı bir bayram olacak ve 14 Mayıstan sonra bu ülke için kötü planları olan Amerika’sıdır, başka devletidir.  PKK’sıdır, FETÖ’südür, Hizbullah’ıdır terör örgütlerinin de yeniden kendilerine çeki düzen verip büyük Türk Milleti karşısında inlerine çekileceği bir bayram günümüz olacaktır diyerek son verdi.

Haber Ağustos Gerçe