Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti Bir Lider Hareketidir

Eğitime Destek Platformu Başkanı

Eğitime Destek Platformu Başkanı Kuddisi Bakar 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekilliği seçimleri öncesi Ak Partinin Milletvekili listesini değerlendirerek destek açıklaması yaptı. Eğitime Destek Platformu Başkanı Kuddusi Bakar yaptığı açıklamada;Evet, açıklanan liste AK Parti tabanını tam olarak tatmin etmiş görünmüyor. Cumhurbaşkanından; zorlu tüm süreçlerde sahada olmuş, saldırıların tamamına göğsünü siper etmiş, büyük fotoğrafın hatırına, davayı zayıflatmama duyarlılığıyla bütün olumsuzluklara susup, yutkunmuş vefakâr AK Parti tabanının kimi rahatsızlıklarını gözardı etmemesi bekleniyordu dedi.

Asıl itibarıyla özellikle 3 dönem kuralının istisnasız uygulanması, zaman içinde oluşmuş parti aristokrasisiyle vedalaşılması bu rahatsızlığı önemli ölçüde de giderdi diye konuşmasına devam eden Başkan Bakar;Yinede tabanda bir huzursuzluğu hissediyoruz. Ülkenin sert siyasi koşulları içinde gözden kaçan parti içi çeşitli dinamiklerin oluşmasının listelere bir yansıması olabilir evet.
Fakat, bu aşılır, atlatılır.
Muhalefet partileri listelerinde durumun çok daha vahim olması bu rahatsızlığın atlatılmasında bir faktör olabilir ama daha da önemlisi Cumhurbaşkanımızın liderlik kabiliyeti ve karizması. Toplum nezdinde hala kredisinin yüksekliği, herşeyin ve herkesin dışında ve üzerinde duran kapsayıcı bir liderlik aklının hala dinamik ve canlı olduğu biliniyor. Sonuç itibarıyla aslolan AK Parti hükümetinin rotasıdır ki o noktada belirleyici siyasi irade olarak Erdoğan orada duruyor. AK Parti bir `Lider` hareketidir ve o `Lider` orada duruyor.
Günün sonunda umarız yeni kadrolar da kendinin ve zümresinin değil toplumun tamamının derdine düşer. Misyonun ve vizyonun gereğine uygun olarak rol alırlar dedi.

Eğitime Destek Platformu Başkanı Kuddusi Bakar sözlerine;Türkiye Yüzyılının eşiğindeyiz ve bu fırsatın harcanmaması için herkesin samimiyetle omuz vermesi gerekiyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde “Türkiye İktidarı”na karşı “batıcı taşeron bir iktidar” hayalini kuranların heveslerini kursaklarında koymak gibi bir tarihi misyonumuz var.
Dolayısıyla kimse, isimlere gereğinden fazla ya da olduğundan farklı anlamlar yüklemesin. Etrafa doluşmuş gamlı baykuşlar sizi aldatmasın.
Herkes işine baksın. Biz de işimize bakalım.
Kişilerden, listelerden şikayet ve bahanelerin arkasına saklanma zamanı degil. Hiç bir şey asıl fotoğrafı örtmesin.
Uluslararası düzlemde büyük altüst oluşlar yaşanırken Erdogan, Türkiye`yi “kendi olarak” dünya güçleri arasında yer aldırabilmek adına her şeyi yaptı ve başardı. Simdi sıra yine bizde. Üstümüze düşeni yapalım.
14 Mayıs, `Türkiye Yüzyılı` finali öncesi son dönemeç.
Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum diyerek sözlerine son verdi.Haber; Ağustos Gerçe