Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ziraat Odası Başkanı Koçak’ı kasaba muhtarları ziyaret etti

Aksaray Ziraat Odası Başkanı

Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak’ı Yeşilova ve Yenikent Kasaba muhtarları ziyaret etti.

Yenikent Kasabası Gazi Mahallesi Muhtarı Ali Fuat Yaşar, İstiklal Mahallesi Muhtarı Recep Küçük, Zafer Mahallesi Muhtarı Mehmet Etli, Yeşilova Kasabası Alasakallı Mahallesi Muhtarı Ramazan Demir, Köseli Mahallesi Muhtarı Kemal İlgün, Parabaşlı Mahallesi Muhtarı Şammaz Kaymaz Ziraat Oda Başkanı Koçak’ı ziyaret etti.

Ziyaret eden muhtarlar heyeti, Ziraat Odası Başkanı Koçak ile gündem dair konular üzerinden konuşarak, Yeşilova ve Yenikent’te gerçekleşen tarımsal faaliyetleri değerlendirdi. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte kasabalarda yaşanan tarımsal faaliyetleriyle beraber, üretim arttırma amacıyla çalışmalar devam ediyor.

Muhtarlar heyet, kasaba halkının istek ve sorunları Ziraat Odası Başkanı Koçak’a anlatarak, istek ve sorunlar üzerinden değerlendirme yaptı. Tarımsal çalışmaların devam ettiğini belirten Ziraat Odası Başkanı Koçak, Yeşilova ve Yenikent kasaba muhtarlarıyla yapılan ve yapılacak olan çalışmalar üzerinden istişare etti. Ziraat Odası Başkanı Koçak, ziyaret eden muhtarlara teşekkürlerini sundu.

Haber: Fatma Altınok