Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ziraat Odası Başkanı Koçak, mazota gelen zam oranında pancara fiyat bekliyoruz

Aksaray Ziraat Odası Başkanı

Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, akaryakıt fiyatlarına gelen zamanlardan ötürü üreticilere mazot desteğinin arttırılması yönünde talebini dile getirdi.
Ziraat Odası Başkanı Koçak, , Fazla bir şey istemiyoruz “mazota gelen zam oranında pancara fiyat bekliyoruz” beklentimiz 2700,00 TL diyerek pancar üreticilerine yönelik talebinde bulundu.
Son zamanlarda akaryakıt zamları hem vatandaşlara hem de üreticilere dert oluyor. Birkaç ay önce 21 TL civarında olan mazot son dönemlerde gelen zamlarla birlikte 40 TL’ye yaklaşıyor. Bunun üzerine açıklama yapan Ziraat Odası Başkanı Koçak, üreticilere mazot zammı oranından pancar fiyat desteği talebinde bulundu.
Ziraat Odası Başkanı Koçak, yaptığı açıklamada; “Bilindiği üzere pancar paraları her yıl şubat ayı Mart ayı içerisinde yatmakta. Geçtiğimiz bu aylarda 21 TL civarında olan Mazot bu gün 40 TL ye yaklaştı. Bu da %86 artış demek” şeklinde konuştu.
Üreticilerin mazota gelen zam oranından fiyat beklentisine değinen Ziraat Odası Başkanı Koçak, “Pancar üreticilerimiz fazla bir şey istemiyor. Geçen yıl 1450 TL olan Fiyatın bir an önce 2700 TL ya da üzerinde bir fiyat ile açıklanması ve ödemelerin yılbaşından önce gerçekleşmesini bekliyor” dedi.
Haber: Fatma Altınok