Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ziraat Odası Başkanı Koçak, İl Jandarma Komutanı Büber ile vedalaştı

Aksaray Ziraat Odası Başkanı

Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak’ı İl Jandarma Komutanı J.Kd. Albay Hacı Ali Büber ve İl Jandarma Komutan Yardımcısı J. Kd. Albay Hikmet Kaya ziyaret etti.
Cumhurbaşkanlığı imzasıyla Edirne’ye tayini çıkan İl Jandarma Komutanı J.Kd. Albay Hacı Ali Büber ve İl Jandarma Komutan Yardımcısı J. Kd. Albay Hikmet Kaya, Ziraat Odası Başkanı Koçak ile vedalaştı.
Aksaray’da asayiş düzeni sağlamak adına, gece gündüz demeden çalışmalar gerçekleştiren İl Jandarma Komutanı Büber ve yardımcısı Kaya, Aksaray’da suç oranını düşürmek adına yoğun çalışmalar gerçekleştirdi.
Aksaray’ın ilçe, köy ve beldelerinde kamu düzeni sağlama ve vatandaşların güvenli bir şekilde yaşam sürmeleri adına yapmış olduğu katkılardan ötürü teşekkürlerini dile getiren Ziraat Odası Başkanı Koçak; “Aksaray da köylerimiz ve beldelerimizde kamu düzeninin sağlanması ile Tarım ve Hayvancılığa yapmış oldukları katkılardan dolayı İl Jandarma Komutanımız Jnd. Alb. Hacı Ali Büber ve Komutan Yrd. Jnd. Alb. Hikmet Kaya komutanlarımıza teşekkür ediyor, Yeni görev yerlerinde başarılar ve kolaylıklar diliyoruz” dedi.
Haber: Fatma Altınok