Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Zavlak; “Siyasetin, 40 yıllık yorgunluğunu attıracağız”

AK Parti Eskil Belediye

AK Parti Eskil Belediye Başkan Adayı Mustafa Zavlak, seçim çalışmalarına yönelik dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Mustafa Zavlak AK Parti’den adaylığının açıklamasının ardından yoğun bir şekilde seçim çalışmalarına başladı. Zavlak yaptığı açıklamasında “Şahsımın bugüne kadar bütün sonuçları hep rekorla oldu. İnşallah bu seçimi de rekorla alacağız” dedi.

AK Parti’nin Eskil Belediye Başkan Adayı olarak isminin açıklanmasının ardından yoğun bir tempoda seçim çalışmalarına başlayan Mustafa Zavlak seçim çalışmaları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Çalışmalarımız çok yoğun bir şekilde devam ediyor. Eskil için, gelecek için çok güzel bir ekip kurduk. Aday adaylığı sürecimiz biraz uzun sürdü. Zamanımız çok dar.  Eskil’imizin bir ucuyla bir ucu 75 kilometre. Bu zaman zarfı içerisinde sıkmadığımız el çalmadığımız kapı bırakmadan geziyoruz. Eskil kazan biz kepçe mücadelemize devam ediyoruz” dedi.

‘Siyasetin 40 yıllık yorgunluğunu attıracağız’ diyen Zavlak, “Siyasetin, 40 yıllık yorgunluğunu attıracağız. Bütün gittiğim yerlerde belediye başkanıymışım gibi karşılanıyorum. Bu bizim için gurur verici. Çok farklı bir sonuç alacağız. Şahsımın bugüne kadar bütün sonuçları hep rekorla oldu. İnşallah bu seçimi de rekorla alacağız” şeklinde konuştu.

Haber: Avni Kuru