Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

YUVALAR ISINIYOR, YÜZLER GÜLÜYOR

aksaray İhh İnsani yardım

aksaray İhh İnsani yardım derneği’nin 10 gün öncebaşlattığı soba yardımı etkinliği ilde kabul gördü ve kısa zamanda yuvalarısınmaya, yüzler gülmeye başladı. 

her yıl ihtiyaç sahipleri için il ve ilçelerde dağıtılmaküzere düzenlenen faaliyet, yalnız yaşayan yaşlılar veya küçük çocukların olduğuaileler öncelenerek yürütülüyor.

yardım faaliyeti ile ilgili açıklama yapan aksaray İhhİnsani yardım derneği başkanı Önder Özkan il genelinde ve yurtdışında yapılanfaaliyetlerde aksaray halkı olarak oldukça duyarlı bir duruş sergilendiğinisöyledi. halihazırda yerelde 7 yardım projesi yürüttüklerini ifade eden Özkan,projelere verilen destekten ötürü yetimler, öksüzler, ihtiyaç sahipleri vehastalar adına tüm hayırseverlere teşekkür etti.

İlk olarak il merkezi ve sultanhanı ilçesindedağıtımların yapıldığını söyleyen Özkan, özellikle çocukların ve yaşlılarınoldukça mutlu olduklarını ifade etti.

soba yardımının devam ettiğini vurgulayan İhh başkanıÖzkan yardım etmek isteyenlerin facebook: İhh aksaray adresinden veya05357338097 nolu telefondan kolaylıkla irtibat kurabileceklerini belirtti.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

MERAM Elektrik Dağıtım Şirketi tarafından
Sıradaki Haber Aksaray’ın bazı bölgelerinde yapılacak olan elektrik çalışması iptal edildi