Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

YUNUS EMRE’Yİ ANACAĞIZ

büyüktürk mutasavvıfı yunus emre,

büyüktürk mutasavvıfı yunus emre, 24 eylül 2018 pazartesi günü saat 11.00’de,ortaköy İlçemizin sarıkaraman köyünde düzenlenecek program ile anılacak.

aksarayve kırşehir valilikleri’nin ortak katılımı ile her yıl gerçekleştirilen anmaprogramı, bu yıl aksaray valiliğinin organizasyonunda icra edilecek.

yunusemre’yi anma etkinlikleri ile ilgili bilgi veren İl kültür ve turizm müdürümustafa doĞan, yunus emre’yi anma etkinliklerinin ortaköy İlçesi sarıkaramanköyü ziyarettepe mevkiinde yunus emre’nin makamı yanında gerçekleştirileceğinibelirtti.

doğan,aksaray ve kırşehir valilikleri tarafından ortaklaşa düzenlenen programda; ilkolarak yunus emre türbesi’nin ziyaret edileceğini, kuran-ı kerim tilaveti ve duadansonra ziyarettepe’de programın başlayacağını ifade etti.

fikirlerive şiirleri ile gönüllerde taht kurmuş, milletimize ve tüm insanlığa mâl olmuşbüyük mutasavvıfımız yunus emre’nin halkımız nazarında çok önemli bir yeriolduğunu ifade etti. doğan, onun makamının Şehr-i süleha aksaray’da olmasınınbizler için ayrı bir onur olduğunu, özellikle gençlerimizin tarihişahsiyetlerimizi ve onların fikirlerini daha yakından tanımaya ve onlarıanlamaya ihtiyaçları olduğunu, bu yöndeki gayretlerin birlik veberaberliğimize, kültürel değerlerimizin yaşatılmasına oldukça mühim katkılarsağlayacağını belirterek, tüm halkımızı yunus emre anma programına davet etti.

habermerkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Ankara’da gerçekleştirilen Genç Kızlar Türkiye
Sıradaki Haber Hentbolda Büyük Başarı: Aksaraylı Kızlar Türkiye Şampiyonasında üçüncü!