Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yunus Emre Mahallesinde Altyapı Eksiklikleri Gideriliyor

Aksaray Belediyesi, Yunus Emre

Aksaray Belediyesi, Yunus Emre Mahallesinde 15. Bulvarda kullanım ömrünü tamamlamış asbest isale hattının yenilenmesi için çalışma başlattı.

 

Şehrin büyüme hızına katkı sağlamak için temel belediyecilik hizmetlerini aksatmadan sürdüren Aksaray Belediyesi ekipleri, altyapı alanında yürüttüğü çalışmaları aralıksız sürdürüyor. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in talimatları doğrultusunda çalışmalar gerçekleştiren Belediye ekipleri, Yunus Emre Mahallesi 15. Bulvarda bulunun kullanım ömrünü tamamlamış, arızlar sebebi ile bölgede içme suyu hizmetinde kesintilere sebep olan içme suyu isale hattını yeniliyor.

 

Yunus Emre Mahallesinde 15. Bulvar üzerinde bulunan asbest içme suyu isale hattını devre dışı bırakan Belediye ekipleri, bölgeye içme suyu hizmetini yeni nesil uzun ömürlü polietilen boru ile vermek için çalışma başlattı. Vatandaşlara kaliteli ve kesintisiz hizmet vermek amacı ile şehir genelinde birçok noktanın altyapı eksikliklerini gideren Belediye ekipleri Yunus Emre Mahallesinde başlattığı çalışma ile Bin 800 metrelik yeni nesil içme suyu borusunu devreye alıyor.

 

Aksaray’ın hızla büyüdüğünü ve bu gelişmelerde neticesinde de yeni ihtiyaçların oluştuğunu belirten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Altyapı, gelişen ve büyüyen şehirler için sürekli takip gerektiren bir konu bizde bu anlayışla şehrimizde kullanım ömrünü tamamlamış başta asbest borular olmak üzere tüm altyapı konularının takibindeyiz. Göreve ilk geldiğimizde koyduğumuz hedefi tamamladık. Yeni dönemde de ihtiyaç olacağını öngördüğümüz bölgelerde altyapı çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Kaliteli ve kesintisiz hizmet vermek için çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz.’’ Dedi.

Bülten