Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

YUNUS EMRE ANILDI

2021 yunus emre ve
2021 yunus emre ve türkçe yılı etkinlileri devam ediyor.
2021 yunus emre ve türkçe yılı ilan edilmesi ile aksaray Şeyh edebali İmam hatip orta okulu aşka ağlayan derviş yunus emre kitabının yazarı dr. mahmut ulu’yu öğrenciler ile buluşturdu.
2021 yılı türk dili ve kültürünün en önemli şahsiyetlerinden yunus emre’nin vefatının 700. yıl dönümü olması münasebeti ile unesco tarafından anma kutlama yıl dönümleri arasına alındı. 30 ocak 2021 tarihi itibari ile resmi gazetede yayımlanan genelge ile cumhurbaşkanlığımız tarafından yunus emre ve türkçe yılı olarak ilan edilmişti.
bu kapsamda   aksaray Şeyh edebali İmam hatip orta okulu aşka ağlayan derviş yunus emre kitabının yazarı dr. mahmut ulu’yu öğrenciler ile buluşturmak üzere okulda ağırladı. aşka ağlayan derviş yunus emre kitabının yazarı dr. mahmut ulu’ aksaray Şeyh edebali İmam hatip orta okulu öğrencileri ile söyleşi yapıp öğrencilerle sohbet ederek öğrencilere aşka ağlayan derviş yunus emre kitabını ve diğer eserlerini imzalayarak hediye etti. okul müdürü ahmet anaz okula gelerek öğrenciler ile sohbet eden aşka ağlayan derviş yunus emre kitabının yazarı dr. mahmut ulu’ya plaket vererek teşekkür etti.
haber: yaşar karatay 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Ankara’nın Çankaya ilçesinde silahlı saldırıya
Sıradaki Haber Silahlı saldırıyla uğrayan kişi hayatını kaybetti