Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yükseköğretim Kurulu Başkanı Vali Kumbuzoğlu’nu ziyaret etti

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nu öneli bir isim ziyaret gerçekleştirdi. Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar ve beraberindeki Yürütme Kurulu üyeleri Vali Kumbuzoğlu’nu ziyaret eden isimler oldu.

Aksaray Valiliğinin ev sahipliğinde gerçekleşen görüşmede, Aksaray’da eğitim alanında yürütülen çalışmalar hakkında Vali Kumbuzoğlu, Yükseköğretim Kurulu Başkanı Özvar’a bilgiler verdi.

Aksaray ilinde eğitim alanında yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında değerlendirme yağan heyet, eğitim seviyesinin arttırılması ve mevcut eğitim potansiyelinin değer kazandırılması adına görüştü. Aksaray’da yüksekokullardaki   öğrencilerin Aksaray Üniversitesini tercih etmesi ve mezun olduktan sonra meslek hayatlarına atılabilmesi adına ziyaret eden Yükseköğretim Kurlu Bakanı Özvar ile değerlendirme yaptı.

Vali Kumbuzoğlu ziyaret eden Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Yürütme Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Naci Gündoğan, Prof. Dr. Arif Bilgin ve Genel Sekreter Batıkan Aksoy’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

Haber:Avni Kuru