Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yüksek Öğtetim Kurulu Başkanı Aksaray’da, Vali Kumbuzoğlu ile görüştü

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu’na özel bir ziyaret gerçekleşti. Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar Aksaray iline gelerek Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nu ziyarette bulundu.
Ziyarette, Aksaray’da eğitim ve akademik çalışmalarını takibini gerçekleştirmek ve başarı seviyesinin arttırılması için gerekli görüşmelerin gerçekleştiği ziyarette Aksaray Üniversitesinde açılması hedeflenen bölümlerin, fakültelerdeki öğrenciler başarı yüzdeleri, akademik alanda sunulan projeler değerlendirildi.
Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar Vali Kumbuzoğlu ile görüşme yaparak üniversitede yürütülen faaliyet hakkında Rektör Arıbaş’tan bilgiler aldılar. Üniversitenin kapasitenin arttırılması, açılması hedeflenen bölümler için gerekli işlemlerinin yapılması üzerine görüşmeler yapıldığı ziyarette, üniversiteli gençlerin akademik başarıları ele alındı.
Vali Kumbuzoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş ‘ta eşlik etti.
Vali Kumbuzoğlu, nazik ziyaretlerinden ötürü Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’a teşekkür etti.

Fatma Altınok