Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

YRP’de Selvi dönemi başladı! Yeniden Refah Partisine il başkanı atandı

YRP’nin yeni başkanı Mustafa

YRP’nin yeni başkanı Mustafa Selvi oldu

Yeniden Refah Partisi Aksaray teşkilatı, Aksaray merkez  belediye başkan adayı nedeni ile istifalara neden oldu. İl Başknaı Diş hekimi Serkan Şimşek’in istifasının ardından il başkanlığına 2023 Mart seçimlerinde 3’ncü sıra adayı Mustafa Selvi il başkanı olarak atandı.

Yeniden Refah Partisi (YRP) Aksaray İl Başkanlığı’nda bayrak değişimi yaşandı. Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Aksaray İl Başkanlığı’na Mustafa Selvi’yi atadı.

Yeniden Refah Partisi’nin Aksaray il başkanlığında sürpriz bir değişiklik yapıldı. Kurulduğu günden bu yana partisine maddi manevi destek veren Diş Hekimi Serkan Şimşek, uzun süredir yürüttüğü il başkanlığı görevin bıraktı.

Şimşek’in görevden ayrılması üzerine parti ile başkanlığı görevi 14 Mayıs 2023 seçimlerinde Yeniden Refah Partisi’nin 3’üncü sıra adayı olan Mustafa Selvi’ye teslim edilirken Şimşek’in belediye başkan adayı da olmayacağı öğrenildi.

Yeniden refah Partisi Aksaray merkez belediyesi için Cumhur ittifakı ile birlikte mi hareket edecek yoksa kendi adayını mı çıkarak onu hep birlikte göreceğiz. Haber: Ağustos GERÇE