Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

YILIN EMEKLİ ÖĞRETMENİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

arçelik, 24 kasım Öğretmenler

arçelik, 24 kasım Öğretmenler günü’nde işini aşk ileyapan eğitimcileri bu yıl da unutmadı. arçelik, bu sene de düzenlediğietkinliklerle farklı illerde seçilen ‘yılın emekli Öğretmeni’ni ödüllendirdi. 

arçelik, tüm hayatını eğitime adamış, binlerce öğrenciyetiştirerek topluma faydalı bireyler kazandırmış ve emekli olmuş öğretmenleribu sene de ‘yılın emekli Öğretmeni’ projesiyle ödüllendirdi. 24 kasımÖğretmenler günü dolayısıyla türkiye çapında farklı illerde bayilerin işbirliğiyle düzenlenen etkinliklerde ‘yılın emekli Öğretmeni’ seçilenöğretmenlere emeklerinin çok küçük bir karşılığı olarak arçelik 3893 kt kurutmamakinesi hediye edildi.

bölge halkı, doldurdukları anketlerde, öğretmenlerisosyal sorumluluk projelerinde yer alma, geçmiş mesleki başarıları ve kısıtlıkaynaklarla zor şartlarda görevini yerine getirme kriterlerine göredeğerlendirdi. bayiler tarafından bulundukları illerde düzenlenen ödültörenlerinde, anketler sonucunda belirlenen emekli öğretmenlere ödülsertifikaları takdim edildi.

arçelik türkiye genel müdürü can dinçer, hayatını eğitimeve öğrencilere adamış, son derece kutsal bir görevi yerine getiren öğretmenlereteşekkür etmek amacıyla bu etkinliği iki yıldır düzenlediklerini söyledi.dinçer: “Şimdilik bazı illerde bayilerimizin değerli katkılarıyladüzenlediğimiz bu etkinliği önümüzdeki yıllarda tüm türkiye’ye yaymayıhedefliyoruz. eğitim, bir toplumun geleceğini etkileyen en önemli unsurlardanbiri. bilinçli ve eğitimli bir nesil, kıymetli öğretmenlerimizin emeğiyleoluşur. bu değerli insanları hiçbir zaman unutmadığımızı göstermek veşükranlarımızı sunmak amacıyla ‘yılın emekli Öğretmeni’ etkinliğini düzenlemeyebaşladık. hepsi birbirinden özel emekli öğretmenlerimiz arasından bayilerimizinuyguladığı anket yardımıyla seçim yapıyor ve kendilerine özel bir hediye takdimediyoruz. Öğretmenler günü vesilesiyle tüm öğretmenlerimizin bu çok özel gününübir kez daha kutluyorum” dedi.

haber vedat t.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray’da, kırmızı ışıkta bekleyen iki
Sıradaki Haber Aksaray’da Ani Fren 5 Kişiyi Yaraladı!