Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yıldız Erkek Voleybol final müsabakaları Aksaray’da Yapılacak

Yıldız Erkek Final müsabakaları

Yıldız Erkek Final müsabakaları 16-21 Mayıs 2024 tarihleri arasında Aksaray’da yapılacak. Müsabakalarla ilgili teknik toplantı ve kura çekimi 15 Mayıs 2024 Çarşamba günü saat 16.00’da yapılacak. Müsabakalar, Aksaray Spor Salonu ve Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak. Her iki spor salonunda her gün 8 karşılaşma oynanacak. Aksaraylı voleybol severleri 5 gün boyunca görsel şölen sunacak olan Türkiye’nin en önemli takımlarının alt yapı takımları Türkiye Şampiyonu olabilmek için ter dökecek. Türkiye Voleybol Federasyonu AXA Efeler Ligi’nde yer alan takımlar ve son olarak Dünya Liseler arası Şampiyonada ülkemizi temsil eden Türkiye Voleybol Federasyonu Spor Lisesi alt takımları yer alıyor.
Final müsabakalarına katılacak toplam 16 takım teknik toplantıda açıklanan kura çekimi sonunda 4 gruba ayrılacak.
Final etabının grup müsabakaları 16-17-18 Mayıs 2024 tarihlerinde oynanacak. Gruplarında 1. ve 2. sırayı alan takımlar (8 takım) Türkiye Şampiyonu final müsabakalarında oynamaya hak kazanacak.
İlimizde yapılacak olan Türkiye Yıldız Erkekler Türkiye Şampiyonası’na 16 takım katılacak. Teknik toplantı ve çekilen kura çekiminden sonra 16 takım 4 ayrı gruba ayrılacak. Gruptan çıkan takımlar Çeyrek final müsabakalarında boy gösterecek. Çeyrek final maçlarında çapraz eşleşme sonunda galip gelen takımlar. Yarı final oynamaya hak kazanacak. Yarı final müsabakalarında galip gelen takımlar Türkiye Voleybol Yıldız Erkekler şampiyonu olacak.
Şampiyonaya, Galatasaray, Ziraat Bankası, Fenerbahçe, Altekma, Spor Toto Es Voleybol, Halkbank, Konya Büyük Şehir Belediyesi, Ankara Voleybol Federasyonu Spor Lisesi, Bursa Büyük Şehir Belediyesi, İzmir Arkasspor, Bursa Güneri Karakayaspor, Kocaeli İzmit Yahya Kaptan, Kıbrıs Gücüspor, Kahramanmaraş 6 Şubat Maraşspor ve Diyarbakır Halk Eğitimspor takımları katılacak.

Ağustos Gerçe