Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

YILBAŞINDA CAZİP İNDİRİMLER

yılbaşı yaklaşırken alışveriş yapmak

yılbaşı yaklaşırken alışveriş yapmak isteyenler içinindirim fırsatları da artıyor. yenigün gazetesi olarak çok cazip indirimleryapan nora city avm’de u.s. polo assn’ye giderek mağaza sahibi turan kalkan ilegörüşerek bilgiler aldık.

kalkan “tekstil işi baba mesleğimizdir. İlk olarakterzilikle başladık 1979’dan beri bu sektörde emek sarf ediyoruz. aile şirketiolan asko men, asko moda ve u.s. polo mağazalarımızla aksaray hemşerilerimizehizmet ediyoruz.

1 alana 1 bedava

yılbaşı nedeniyle çok cazip kampanyalarımız var. 1 alana 1 bedava kampanyamız ve %50,%40,% 30 indirim kampanyalarımız var. İnsanların birbirlerine hediye alacaklarıdönemde müşterilerimize uygun fiyatlar sunarak piyasadaki durgunluğu kırmakistiyoruz. gömlek kazak pantolon ve diğer triko ürünlerinde %50’ye varanindirimin yanı sıra 1 alana 1 bedava kampanyamız çok ilgi çekiyor.müşterilerimiz toplamda %75’lik bir indirim almış oluyorlar ki bu hem müşterilerimizinhem de bizim yüzümüzü güldürüyor.

İnsanlar yılbaşı hediyesi olarak en çok gömlek ve kazaktürü hediyeler tercih ediyor. havaların daha soğumasıyla birlikte mont vekabanların da hareketleneceğini düşünüyoruz.

gömlekler 64.90 tl – 84 90 tl,

kazaklar 64.90 tl – 84 90 tl,

montlar 225 tl – 350 tl arasında seyrediyor biz u.s. polove asko ailesi olarak yılbaşına hazırız ve insanların bizim fiyat ve kalitemizigörmeden alışveriş yapmamalarını tavsiye ediyoruz” dedi.

haber avni kuru

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından yayımlanan
Sıradaki Haber Türkiye’nin ihracatta en çok ilişki kurduğu ülke hangisi oldu?