Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

YILBAŞI KURUYEMİŞCİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK

kuruyemiş yılın her ayında

kuruyemiş yılın her ayında tüketilse de yılbaşındasektörde farklı bir hareketlilik yaşanıyor. aralık ayında satışlar öncekiaylara oranla artış yaşanıyor.

aksaray’da kuruyemiş, yılbaşı öncesinde ürün stoklarınıarttırdı. 17 yıldır faaliyet gösteren nazar kuruyemiş,  bütün hazırlıklarını tamamladı ve yılbaşınıbekliyor. Çarşı merkezinde faaliyet gösteren işletmede yılbaşı hareketliliğiyavaş yavaş başladı. yeni yılı evlerinde karşılayacak olanlar ya da programyapmayı tercih etmeyen vatandaşlar eğlenceliklerini almaya başladı. İşletmesahibi yaşar kızıl, diğer günlere göre satışların arttığını söylerken geçenyıla göre düşüş olduğunu kaydetti. satıştan memnun olduklarını kaydeden kızıl,”yılbaşında satışlarımızda büyük bir artış var. yılbaşına özel kuruyemişkarışımları hazırlıyoruz. stoklarımızdaki ürünlerin sayısını arttırdık. dedi.

kızıl “sabah erken saatlerden itibaren gece geç saatlerekadar işletmemiz hizmete açık durumda, günün her saatinde sıcak ve tazekuruyemişin yanı sıra, yine işletmemizde talebe göre çekilen türk kahvesi,meyve kuruları ve doğal ürünler bulunuyor. yeni yıl öncesi fiyatlarda gayetuygun olduğunu vurgulayan kızıl, antep fıstığı 70 lira, badem 75 lira, fındık50 lira, ay çekirdeği 13 lira kabak çekirdeği 25 lira, birde karışık olanlarvar bunların fiyatı da 40 ile 70 arası birde meyve kokteylli var 40 lira. bununiçinde incir, ceviz, fındık, üzüm, kayısı tam bir enerji deposu. İşlerimiz isekış mevsimi olmasına rağmen iyi durumda dedi.

haber vedat t.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Mercedes-Benz Türk, katı atık sektörüne
Sıradaki Haber Mercedes-Benz Türk, katı atık sektöründeki müşterileri ile buluştu