Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yerinde İnceleme Yerinde Çözüm

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu yerinde incelemeler yaparak anında sorunları çözüme kavuşturmaya devam ediyor.

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu ilçe köy kasaba ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Hemen hemen her fırsatta Aksaray’ın köy, belediye ve ilçelerini ziyaret eden Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, burada vatandaşlarla bir araya gelerek sorun istek ve talepleri yerinde dinleyerek yerinde sorun ve isteklere çözüm sağlıyor.

Bu ziyaretlerden bir tanesini de Kutlu köyüne yapan Aksaray Valisi Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, tek tek vatandaşları dinleyerek sorun ve istekleri yerinde dinledi.

Kutlu köyü ziyareti esnasında Vali Aydoğdu’ya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yüksel Çelik, İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal ve gençlik gruplarının temsilcileri eşlik etti.

Kutlu Köyü ziyaretinde vatandaşlarla bir araya gelen Vali Aydoğdu köy meydanında vatandaşların istek ve taleplerini dinleyerek çözüm noktasında tüm birimlerin vatandaşların emrinde olduğunu ifade etti. Kutlu köyünde vatandaşlar Vali Aydoğdu’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, köyümüzü birim amirleri ile ziyaret eden ve bizlerin istek ve taleplerini yerinde dinleyerek halkın ayağına kadar gelen yegâne valilerden biri olduğuna dikkat çekerek teşekkür ettiler. Ziyaret sonrası günün anısına Vali Aydoğdu ve Kutlu köyü vatandaşları hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber: Avni Kuru