Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yenikentliler hizmeti hakediyor

Yenikent Belediye Başkanı İbrahim

Yenikent Belediye Başkanı İbrahim Dinç;

Yenikent Kasabasının belediye Başkanı İbrahim Dinç, Mart 2019 yerel seçimlerinde MHP’den Yenikent Belediye Meclisi üyesi seçilmişti. Beldenin MHP’li Belediye başkanı Mehmet Emin Yumuşak önce MHP’den istifa etti ve bağımsız olarak yoluna devam ederken, daha sonra da İçişleri bakanlığında belediye başkanlığı görevinden alınmıştı. Hasan Hüseyin Yumusak’ın yerine MHP’li Belediye Meclisi Üyesi İbrahim Dinç vekaleten belediye başkanı seçilmişti.

Yenikent’in MHP’li Belediye Başkanı İbrahim Dinç göreve gelişinin birinci yılı münasebeti ile yazılı bir açıklamada bulundu. Başkan İbrahim Dinç yaptığı açıklamada, Kıymetli hemşerilerim Yenikent belediye başkanlığına vekaleten seçileli bir yıl oldu. Geçen zaman içerisinde tüm olumsuzluklar pandemi, deprem, seçimler dünyamızdaki ekonomik krizlere rağmen Yenikent beldemize bir şeyler yapmaya çalıştık.

Belediye Başkanı İbrahim Dinç, başta siyasilerimiz ve personelime bana verdikleri destek için çok teşekkür ederim diyerek, Sevgili Yenikentliler ben çok çetrefilli bir dönemde belediye başkanlığı yapıyorum. İşimiz çok zordu ama bunlara rağmen birçok hizmeti kasabamıza kazandırdık. Kazandırmaya devam edeceğiz. 20 yataklı hastane, Karakol, Belediye araç garajı, 40.000 m2 kilitli parke döşemesi, Sıcak asfalt, sati kaplama asfalt, 25 km. stabilize yol, 4 adet yeni aracı ,çöp kovası yeni 2 adet içme suyu kuyusu, Serdarlı Yaylası Kuran Kursu, Sanayi camii İhata Duvarı, İstiklal Cami lojmanı olmak üzere hizmetlere imza attık.

Bunun yanı sıra 31 Mart 2024 seçimlerine kadar Doğalgaz, TOKİ, Banka, Hayvancılık organize sanayi, Kasabamıza küçük sanayi, Parselasyon gibi hizmetlerin gelmesi getirilmesi için canla başla çalışıyoruz.

Bu süreçte halkımızın da bizlere yardımcı olmasını bekliyoruz. Bunlardan bazılarını sizinle paylaşmak istiyorum. Özellikle tarla arası yollar yağmurlama ile sulanarak sürekli bozuluyor. Yolu sürüp ekenler var. Buna dikkat edin. Belediyemize olan borçlarınızı takip edin ödeyin ki size hizmet olarak dönsün. Kaçak su kullanmayın, su borçlarınızı ödeyin. 4 dinamo suyu yetiştirmiyor. Birkaç seneye suda biter ve susuz kalırız. Suyumuzu israf etmeyin. Mera ve hazine arazilerine inşaat yapmayın. Mahkeme süreçleri devam ediyor. Bu yapıların cezai işlemleri çok ağır, büyük bir ihtimalle bakanlık yıkıma gidecek bunları aklınızdan çıkarmayın” dedi. Haber: Ağustos GERÇE