Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yenikent, hizmete doymaya devam ediyor

Yenikent kasabasının MHP’li belediye

Yenikent kasabasının MHP’li belediye Başkanı İbrahim Dinç hizmetlerinden bahsedip, Yenikentli AK Parti Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy ve MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı ile Yenikentli AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Abdi Okur’a teşekkür etti.

Yenikent Belediye Başkanı İbrahim Dinç yapılan hizmetlerden bahsederek, yapılacak daha çok hizmet var mesajı vererek, Mart 2024’de yapılacak seçimlerden MHP’den belediye başkan aday adayı olduğunu da mesajını verdi.

Yenikent Belediye Başkanı İbrahim Dinç yaptığı açıklamada, Kıymetli hemşerilerim, güz mevsimine girerken hamdolsun. Hizmetlerimizi tamamlama gayretindeyiz. Çok şükür çoğunu tamamladık. Aile Sağlığı Merkezimiz tamamlandı. Çevre düzenlemesi kuyu sulama sistemi, ihata duvarı tamamladı. En kısa sürede hizmete geçecek. Mezarlıktaki Gasil haneye bakım yaptık. Kasabamız çarşısındaki tuvaletleri bakımlarını yaptık. Karakol inşaatımızda sona geldi. Bir aya kadar o da hizmete girecek.

Yenikent kasabası ile Darıhüyük köyü arasındaki yolun asfaltlama işlemi de dün itibarı ile başladı. Bu yolun İl Özel İdare Programına alınmasını sağlayan Milletvekilimiz Hüseyin Altınsoy ve Ramazan Kaşlı ile İl Genel Meclis Üyemiz Abdi Okur’a da ayrıca teşekkür ederim.

İmam Hatip Lisemizin çevre düzenlemesi ve etrafının kilitli parke taşı yapımına başlandı. Ayrıca 3 yaylamıza çocuklarımız için parkları kurduk. Kasaba içi yollarımızdan Baypas çekerek kışa hazırlıyoruz. Yenikent’e hizmet etmeye çalışıyoruz. Yenikent her şeyin en  iyisine layıktır. Bizlerde bu hizmeti yapmanın gurunu yaşıyoruz” dedi. Haber: Ağustos GERÇE